2777
2789
عنوان

ایا من حق نمیگم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
بین منو داداش خواهرام فرق بگذاشته به خدای محمد راست میگم با مینیسک نیمه پاره رفتم سرکار تلزه دخترم ه ...

ایرانیا نمیخوان این پسر دوستیه احمقانه شون رو کنار بذارن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
واقعا روت شد حرف ارث و میراث به پدرت بزنی درسته عدالت رو رعایت نکرده اما حرف شما درست نیست

خیلی از بابان دلخورم بخاطر پول نتونستم ادامه تحصیل بدم درصورتی که بابام وضعس خوبه اذیت میکنه تو پول دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا این حرف زشت ارث رو زدید اشتباه کردید 

یه آروزی خوب برام میکنید منم براتون بهترین رو آرزو دارم ومیدونم یه روزیی غمهام میرن خواب ابدی و همیشه شاد میشم

كاملا شما حق داري،واقعا اين پسرا مفتخور بار اومدن،يعني چي آخه يه بوم و دو هوا،قشنگ دركت ميكنم،اين خانواده ها فكر ميكنن پسرا براشون تخم دو زرده ميكنن،دور از جون پدرتون ،خدا اون روز رو نياره ،اگه فردا روز مشكلي براش پيش بياد ،همين پسرش خودشو به اون راه ميزنه

فقط میتونم بهت بگم خدا هست.خدای تو هم یه روزی به جای همه این سختیها پاداش خوبی بهت میده شک نکن.مطمئنم  یه روزی شوهرت عوض همه این بی تفاوتیارو برات جبران میکنه❤

کارشناس ارشد حقوق قضایی

به شما پول نداده که بری و دندونت رو درست کنی و واسه اون ۷۰ میلیون میخواد هزینه کنه واقعا تبعیض بزرگی ولی از من به شما نصیحت اصلا حرص نخور و خودت رو ناراحت نکن چون بازم تنها کسی ک این وسط آسیب میبینه خودتی نه هیچ کس دیگه  

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
فقط میتونم بهت بگم خدا هست.خدای تو هم یه روزی به جای همه این سختیها پاداش خوبی بهت میده شک نکن.مطمئن ...

اتفاقا یک نامزد دارم بابام باهاش موافق نیست به سرم زده بی اجازش ازدواج کنم