پدرم میخواد ماشیشنشو بفروشه کمک مالی کنه به داداشم هفتاد میلیون بره ازدواج کنه اونوقت هر وقت من پول میخواستم حتی زمانهایی که بیکار شدم بهم پول نداده یا مجبور شدم از مامانم بگیرم بعدا پس دادم من امشب گفتم هفتاد میلیون به این بدی باید به من هم بدی گفتم یکماه دندان درد دلشتم پول نداشتم اخر سر از مامان گرفتم داداشم تمام پولهاشو خرج کرده نمیدونم چطوری الان پنجاه تو من بیشتر نداره زنه هم ادم پول ندیدیه وبدرد خانواده ما نمیخوره هیچ کس راضی به ازدواج نیست به بابام گفتم اگه داری بهش پول میدی باید از ارثش کم کنی خسته شدم از بی مسولیتی پدرم نسبت به خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
كاملا شما حق داري،واقعا اين پسرا مفتخور بار اومدن،يعني چي آخه يه بوم و دو هوا،قشنگ دركت ميكنم،اين خانواده ها فكر ميكنن پسرا براشون تخم دو زرده ميكنن،دور از جون پدرتون ،خدا اون روز رو نياره ،اگه فردا روز مشكلي براش پيش بياد ،همين پسرش خودشو به اون راه ميزنه
فقط میتونم بهت بگم خدا هست.خدای تو هم یه روزی به جای همه این سختیها پاداش خوبی بهت میده شک نکن.مطمئنم یه روزی شوهرت عوض همه این بی تفاوتیارو برات جبران میکنه❤
به شما پول نداده که بری و دندونت رو درست کنی و واسه اون ۷۰ میلیون میخواد هزینه کنه واقعا تبعیض بزرگی ولی از من به شما نصیحت اصلا حرص نخور و خودت رو ناراحت نکن چون بازم تنها کسی ک این وسط آسیب میبینه خودتی نه هیچ کس دیگه
پدر یادم نمیره مهربونیت ❤ پدر یادم نمیره همزبونیت❤