2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 41 پست
ای بابا ۴۴سالشه بیکاره؟؟ تحصیلات داره؟؟ درامدتون از کجاس؟

41 سالشه مامانش میده خدا خیرش بده همسایمون واسه من ی حقوق درست کرد تو ی موسسه ماهی 200واسه خودم اونم ازم گرفته

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
قبلا هم اینکارو کردم ن ک بگی واسه اینکه عصبانی ام میگم بیکاره دست ب زن هم داره بد دهنه توهین میکنه ب ...

عینه شوهر من ولی کار میکنه 

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا شو عمرتو حروم نکن

من 24سالمه هنوز میتونم کاری واسه خودم کنم میخواستم اقدام کنم واسه بارداری ولی 6ماه نشد دکتر بهم دارو داد 

41 سالشه مامانش میده خدا خیرش بده همسایمون واسه من ی حقوق درست کرد تو ی موسسه ماهی 200واسه خودم اونم ...

چی بگم والا.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
من 24سالمه هنوز میتونم کاری واسه خودم کنم میخواستم اقدام کنم واسه بارداری ولی 6ماه نشد دکتر بهم دارو ...

نه اصلا فکره بچه رو نکن که اوضاع بدتر میشه

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

عینه شوهر من ولی کار میکنه 

دارم داغون میشم مامانم لباس واسم جمع میکنه میگیرم ازش ک پول واسه لبآس و اینا ندم میگه مامانت لباسای کهنه ک از تو خیابون میاره رو میده ب تو 

دارم داغون میشم مامانم لباس واسم جمع میکنه میگیرم ازش ک پول واسه لبآس و اینا ندم میگه مامانت لباسای ...

بگو برو کار کن تا نیاره

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
بگو برو کار کن تا نیاره

انقد قانعم بخدا ی بار ب روش نیاوردم ک بیکاره 2سال پاش و عمل کرد پرستاریشو کردم روزی 2ساعت پانسمان عوض کردم رفتم سرکار چ تهمتایی ک خودشو مادرش بهم نزدن 

صددرصد عوض نميشه هركس هرجور بار اومده باشه همون راه رو ادامه ميده اين اقااگه يه خانم همسن خودش همسرش بود فرق ميكرد ولي الان عزيزم تو دهه اختلاف عقيده و نظره 

من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم  هه ر بژي ايران    هه ربژي كورد  
صددرصد عوض نميشه هركس هرجور بار اومده باشه همون راه رو ادامه ميده اين اقااگه يه خانم همسن خودش همسرش ...

منم میخوام جدا بشم ازش ولی دلمم براش میسوزه منو دوسم داره ولی فقط دوسم داره ن احترامی ن چیزی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز