2777
2789
عنوان

انقدر نگید شوشو😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 130 پست
اینا موهای تنم ان وقتی میشنوم یکی میگه شوشو |  |  |  |  |  |  | ...

من دخترم شیر بخواد میگم برم شوشی بیارم برات😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو شو ش ...

اینو🤣🤣🤣

اگه روز قیامت بشه و اعضای بدنم بخوان حرف بزنن، همشون یه نخ سیگار روشن میکنن میگن: ریدم به زندگی که این داشت 😒🚬
من از غلط هاي املايي محتواي تاپيك ها خيلي ناراحت ميشم اكثرا هم مادر بچه مدرسه اي دار هستن . ❌مث ...

من عین صحیح کلمان رو ادا میکنم ولی 😐 کلمات قبلی رو ببینید 😂 اینطوریه همش

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
به نظرم "دورت بگردم" خیلی بدتر از شوشوئه! مثلا به همه میگن دورت بگردم خخخخ

من از دورت بگردم استفاده میکنم ولی برا عزیزام

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | | | | | | | | | | | | | | |  | | | | | | | | | | ...

امضات😂همسره من گاهی حس میکنم خیس شدیم دست میرنم بهش میبینم خیییس عرقه انگارجیش کرده...پتورو ازروش میکشم میگم الان مییییمیییری 🤣🤣🤣

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
عه شما هم مخالف اینایی .بیا تو گروه خودم ...😂

آره والا فک میکنن چیه چون یه عده دوس ندارن نگیم اختیارزبونمون دست خودمونه 

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘