2821
2789
اره با اشتباهی ک مرتکب شده بودم هر کی بود ولم میکرد ولی با خوندن این نماز موند کنارم بخشید دلش نرم ش ...

شما باهم قصد ازدواج دارین؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
بعد اینکه خدا دل عشقمو نرم کرد بازم ادامه دادم... هنوزم دارم میخونم... هر شب بین نماز مغرب و عشا

مرسی عزیزم

پس منم شروع کنم به خوندن انشاالله مثل شما حاجت بگیرم دلش نرم بشه برگرده اشتی کنه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد اینکه خدا دل عشقمو نرم کرد بازم ادامه دادم... هنوزم دارم میخونم... هر شب بین نماز مغرب و عشا

عزیزم تو قنوت حاجتتو فارسی میگفتی مثلا فلانی اشتی کنه و...؟

شما باهم قصد ازدواج دارین؟

اره عزیزم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم تو قنوت حاجتتو فارسی میگفتی مثلا فلانی اشتی کنه و...؟

اره عزیزم فارسی میگفتم... من ازش خواستم عشقمونو ب هم زیادتر کنه و ما رو برسونه ب هم... و ته این عشق ازدواج باشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مرسی عزیزم پس منم شروع کنم به خوندن انشاالله مثل شما حاجت بگیرم دلش نرم بشه برگرده اشتی کنه

عزیزم یکی از دوستانم بهم معرفی کرد این نمازو ک الان جاش خیلی خالیه تو سایت... مهاجرت کرده

بهم گفت یزید بعد اینکه امام حسینو ب شهادت رسوند پشیمون شد از کارش و ب امام سجاد گفته چیکار کنم خدا منو میبخشه... گفته نماز غفلیه بخون‌..

الان این کسایی ک دوسشون داریم بنده خدا هستن... وقتی خدا با این نماز یزیدو ک امام حسینو ب شهادت رسونده میتونه ببخشه چرا بنده هاش مارو نبخشه؟ انشالله عشق تو هم میبخشدت... برمیگرده.... من هنوزم دارم ادامه میدم ب خوندن این دعا

عزیزم یکی از دوستانم بهم معرفی کرد این نمازو ک الان جاش خیلی خالیه تو سایت... مهاجرت کرده بهم گفت ی ...

مرسی عزیزم

انشاالله حاجت روابشی

مرسی عزیزم انشاالله حاجت روابشی

مرسی عزیزم انشالله