2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نی دوستم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 61 پست
فقط دیروز صبح سمت چپم انگار اومده بود بالا شوهرم استرس گرفتش میگف بیا ببرمت دکتر ورم کردی

نه عزیزم نی نیه احتمال زیاد میدم دخمل باشه ای جونم خدا صحیح و سلامت بغل بگیریش

پنج هفته دیگه سنو میدی فعلا بزار برات سوپرایز باشه

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
😐😐😐😐خودت حس نمیکنی هیچی نبضش کجا میزنه؟یا کجا قمبل میشه بیشتر

بنظرم کسی که بچش پسره حس می کنه چند مادر دیدم پسر بودن اینجوری بودن ولی من دختر بود اصلا حس نکردم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم کسی که بچش پسره حس می کنه چند مادر دیدم پسر بودن اینجوری بودن ولی من دختر بود اصلا حس نکردم&nb ...

میگن بچه دختر سریع تر تکون میخوره و نبضش میزنه اما مال من زود نزدیکای پنج هفته بود نبضشو حس کردم‌اما حرکتش تا بیست و چهار هفته حس نکردم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
میگن بچه دختر سریع تر تکون میخوره و نبضش میزنه اما مال من زود نزدیکای پنج هفته بود نبضشو حس کردم‌اما ...

من تا ۲۳هفته حس نکردم تکون هاشو 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
دختر

انشاالله 🤲❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
برا منم دختره؟ کسی نیست

علائمت چیه 

گفتم دیگه هفته نهم هستم تهوع خفیف غذا دوست ندارم ولی وقتی گرسنه میشم حالم بی نهایت بد میشه تنبل خوا ...

پسر 

من 9 هفته هستم مال منم تهوع خفیف دارم خیلی غذا دوست ندارم بخورم به نظر خودم شکمم بزرگ شده  و زیر معده ام حس سنگینی دارم موهای بدنم تغییری نکرده نه شیرینی نه ترشی فقط یه وقتا دوست دارم خیار پر نمک مصرف کنم