2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 22 پست

باورم نمیشه مثبته   همش میگم باید پرنگتر میفتاد یا مثلا کاذبه 

نمیدونم میگم چرا لک بینی دارم 

ای خدا یعنی منم مامان شدم 😍

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای دیدی گفتم دوتا خط موازی میشه قشنگترین خاطره زندگیت مبارکت باشه عزیزم منو هم دعا کن خدا بر ...

قربونت برم من که هنوز تا آزمایش ندم باورم نمیشه😲🤩ان شالله زوووودی توام مامان بشی حتما دعات میکنم ♥️♥️🍃

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
قربونت برم من که هنوز تا آزمایش ندم باورم نمیشه😲🤩ان شالله زوووودی توام مامان بشی حتما دعات میکنم ♥ ...

عزیزم

چند. ماه اقدام بودی؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم چند. ماه اقدام بودی؟؟

گل گیسو جان من دو ماه دستو پا شکسته اقدام بودم ماه سوم دقیق اقدام کردیم یعنی روز تمک گزاری و اینارو رعایت کردیم (البته اینم بگم من بعد دو اقدامم قسمت شد پیاده رفتم کربلا به دلم افتاده بود بعد کربلا میشه از امام حسین خاستم و اومدم ایندفعه ان شالله اگر خدا بخواد و بیبی چکم واقعا درست باشه شد.) یعنی اگه بشه من بچمو هدیه امام حسین میدونم 😍

گل گیسو جان من دو ماه دستو پا شکسته اقدام بودم ماه سوم دقیق اقدام کردیم یعنی روز تمک گزاری و اینارو ...

الهی

پس اگه پسر بود اسمشو بذار. امیر حسین😅

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙