2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 22 پست

باورم نمیشه مثبته   همش میگم باید پرنگتر میفتاد یا مثلا کاذبه 

نمیدونم میگم چرا لک بینی دارم 

ای خدا یعنی منم مامان شدم 😍

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااااای دیدی گفتم دوتا خط موازی میشه قشنگترین خاطره زندگیت مبارکت باشه عزیزم منو هم دعا کن خدا بر ...

قربونت برم من که هنوز تا آزمایش ندم باورم نمیشه😲🤩ان شالله زوووودی توام مامان بشی حتما دعات میکنم ♥️♥️🍃

از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است 🙂📍ویکتور هوگو
قربونت برم من که هنوز تا آزمایش ندم باورم نمیشه😲🤩ان شالله زوووودی توام مامان بشی حتما دعات میکنم ♥ ...

عزیزم

چند. ماه اقدام بودی؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم چند. ماه اقدام بودی؟؟

گل گیسو جان من دو ماه دستو پا شکسته اقدام بودم ماه سوم دقیق اقدام کردیم یعنی روز تمک گزاری و اینارو رعایت کردیم (البته اینم بگم من بعد دو اقدامم قسمت شد پیاده رفتم کربلا به دلم افتاده بود بعد کربلا میشه از امام حسین خاستم و اومدم ایندفعه ان شالله اگر خدا بخواد و بیبی چکم واقعا درست باشه شد.) یعنی اگه بشه من بچمو هدیه امام حسین میدونم 😍

گل گیسو جان من دو ماه دستو پا شکسته اقدام بودم ماه سوم دقیق اقدام کردیم یعنی روز تمک گزاری و اینارو ...

الهی

پس اگه پسر بود اسمشو بذار. امیر حسین😅

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙