2777
2789

خیلی م رو اعصابمه..قبلنا فکر میکردم دختر خوبیه و بی شیله پیله ست ولی واقعا هر چقدر میگذره بیشتر میره روی اعصابم..بعد تو صفحه اینستاگرامش هر از چندگاهی عکس تولد و عروسی اعضای خانواده شو میزاره و منم همیشه کامنت تبریک میزارم اما جدیدا وقتی من تو اون شرایط قرار میگیرم اون فقط لایک میزنه تبریک نمی گه اصلا !!!..کلی م ادعای فرهیختگی داره وااااااایییی !!!! دلمو زده اساسی..تمام تصورات خوبی رو ک ازش داشتم از ذهنم پاک کرده بکلی...بهتره همه اینو بدونیم که همیشه کسایی که سرو صدای زیادی شخصیتی زیادی دارن از نظر قدرت فهم و شعور آدمای ضعیفی ان...

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزو.نباشیم#  

پزو ها را تحویل نمیگیریم#  

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
عروس عمه ی من هم زندگیش رو مدار پز میچرخه

عروس عمه شما رو نمی دونم ولی آدمی که این همه ادعای فهم و شعور و فرهیختگی داره واقعا شرم آوره واسش این رفتار

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

جای شما بودم حذفش ميکردم خيلي راحته امتحان کن من از هرکي انرژی منفي بگيرم مث آب خوردن حذف ميشه ازدوستام 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
🙁🙁🙁در اسرع وقت یه روانشناس خوب بهش معرفی کن😂😂

مگه زیربار میره ؟؟!! اتفاقا از همه کس و همه چی م شاکیه ..از نظر. اون دیگران همه بدن فقط خودش خوبه

جای شما بودم حذفش ميکردم خيلي راحته امتحان کن من از هرکي انرژی منفي بگيرم مث آب خوردن حذف ميشه ازدوس ...

احتمالا بزودی این اتفاق بیوفته