2777
2789
عنوان

عکس/جای جوش های فرورفته

| مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 33 پست

منم هر ماسک خونگی که میدیم رو زود امتحان میکردم ولی هیچ تاثیری نداشت یا حتی اگه خیلی خوب بود یک ماه تاثیر میذاشت بعدش دوباره همون آش و همون کاسه 

به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم کلینیک موگه و خدارو شکر تونستم درمان بشم بنظر من بهترین راه برای درمان جای جوش صورت اینکه بری پیش دکتر و راه حل قطعی بهت بده 

عزیزم برای درمان جای جوش هات میتونی بری پیش دکتر تا بهترین راه حل رو بهت پیشنهاد بده منم برای جای جو ...

گوی جای جوش داشتید یا فقط لک؟؟

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من خيييلى وخيم تر بود جاى جوشم

ليزر آيكون انجام دادم

٤جلسه رفتم اين ماه جلسه اخرمه

عااااااالى جواب داده الحمدلله

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
مال من خيييلى وخيم تر بود جاى جوشم ليزر آيكون انجام دادم ٤جلسه رفتم اين ماه جلسه اخرمه عاااااا ...

البته خود دكترم نوع ليزرو تعيين كردن 

عزیزم شما پوستت رو واسش درمانی کردی؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
ممنون شما واقعا نتیجه گرفتی؟ من هم برای جای جوش و هم برای اسکار میخوام

واقعا نتيجه گرفتم 

و هموز هم تحت نظرم

٤جلسه ليزر برام تجويز كردن به فاصله ى ٤هفته

بعدش شش ماه داروى لايه بردار

و اخر ماه قبل رفتم دوباره گفتن برم ليزر

ولى هزينه ليزر از دفعه قبل سه برابر شده بود

دفعات قبل ٣٤٠اين طورا مى دادم

اين سرى ١ميليون دادم