2777
2789
عنوان

پاره شدن پرده گوش پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7178 بازدید | 29 پست
نگران نباش عزیزممم انشالله که خوب خوب میشه بچه هم هست زودتر جوش میخوره فقط به درمانگاه اکتفا نکن خود ...

ان شاءالله عزیزم

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
واقعا ، الهی خدا از دهنت بشنوه یعنی واقعا خوب میشه ؟ خواهرزاده شما هم با گوش پاک کن اینطور شد؟

اره بخدا. قشنگ سوراخ بود. انقدر که دیگه عفونت کرده بود. اگه دکتر بردی و بهت گفته مراقب باش خودش ترمیم میشه پس مثه مال خواهرزاده منه دقیقا. ابجیم ۱،۲ ماهی مراقبت کرد. انتی بیوتیک داد. حموم میرفت کامل گوش بچشو چرب میکرد که اب نره. بعد یه مدتی که دکتر گفته بود دوباره برد ویزیت گفت ترمیم شده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش انشاالله ترمیم میشه.برادر زادم با گوش پاک کن پرده گوش چپش رو سوراخ کرده بود از گوش اونم خون میومد الان ترمیم شده 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
اره بخدا. قشنگ سوراخ بود. انقدر که دیگه عفونت کرده بود. اگه دکتر بردی و بهت گفته مراقب باش خودش ترمی ...

الهی شکر که طفل معصوم خوب شد، ان شاءالله پسرمنم خوب بشه زود 

اونم چیزی تو گوشش کرده بود؟

عزیزم نگران نباش انشاالله ترمیم میشه.برادر زادم با گوش پاک کن پرده گوش چپش رو سوراخ کرده بود از گوش ...

خداروشکر که ترمیم شده چقدر این پیاماتون منو آروم کرد آخه با عذاب وجدان دارم دیوونه میشم

واااای با تمام وجود حس کردمو درک کردم

منم چن ماهی هست به شدت درگیر گوشم هستم

لطفا به حرف دکتر اطفال گوش ندین و همین فردا حتما پیش بهترین دکتر گوش حلق بینی ببرین 

ولی شنیدم که ترمیم میشه مخصوصا بچه شما که کوچیکه، فک میکنم با لیزر درمانی ترمیم بشه به شرط اینکه پشت گوش نندازین

خداروشکر که ترمیم شده چقدر این پیاماتون منو آروم کرد آخه با عذاب وجدان دارم دیوونه میشم

الهی که ترمیم بشه.یه نذری کن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
واااای با تمام وجود حس کردمو درک کردم منم چن ماهی هست به شدت درگیر گوشم هستم لطفا به حرف دکتر اطفا ...

ای وای بلا دور باشه شما چرا؟؟

راست میگی فردا حتما میبرم

الهی شکر که طفل معصوم خوب شد، ان شاءالله پسرمنم خوب بشه زود  اونم چیزی تو گوشش کرده بود؟

اره فکر کنم. یادم نیست چی زده بود به گوشش. پیش دبستانی بود. انقدر شدید بود که توی مدرسه حالش بد میش. ابحیم همونجا میره دنبالش میبره دکتر میفهمه اینجوری شده. منظورم اینه خیلی شدید بود. 

نترس. خوب میشه ایشاالله پسرت.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دچار سکته گوش شدم

ای داد من اصلا درباره اش نمیدونم اولین باره میشنوم خدایا چه چیزا که پیدا نمیشه 😔

برات آرزوی سلامتی دارم عزیزم

دکتر اطفال معاینه کرد گفت فعلا کاریش نمیشه کرد باید با آنتی بیوتیک جلوی عفونت کردنو بگیریم بعد گفت ت ...

سلام عزیزم این اتفاق امشب برای پسر من متاسفانه افتاد اما ازگوشش چیزی خارج نشد فقط درد شدییییید داشت وگریه،،،،،نمیدونم چیکارکنم،،،نمیدونم پاره شده یانه!!!

سلام دوست عزیز نگران نباش پرده گوش وقتی پاره میشه معمولا و در اکثر موارد تا شش ماه بعد به طور کامل ترمیم میشه وفقط همون طور که دکتر گفتن نباید بزارید عفونت کنه. اگر بعد از شش ماه خوب نشد اون موقع باید از روش های دیگه مثل دارو درمانی یا جراحی برای درمان استفاده کنید. 

اگه دوس داری اطلاعات کاملی درباره چیزایی که گفتم پیدا کنی و با پارگی پرده گوش کامل آشنا بشی حتما به سایت دکتر علی کوهی متخصص گوش سر بزن.

https://drkouhi.clinic/tympanic-membrane-perforation-and-chronic-otitis-media