2777
2789

کسی ک قراره باهاش ازدواج کنم دوساله ک همش نق میزنه تواین دوسال نشده یک هفته مشکل نداشته باشع همبشه وهرروز ازمشکلاتش میگه هنش اززندگی شاکیه همش بدشانسی میاره منم بایدغصشو بخوزم نمیدونم چیکارکنم خیلی خستع شدم عصبی شدم😭😭😭😭

کات#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه دوست پسر داشتم لعنتی همینطوری بود انقدر حرفای غم انگیز و مرگ و میر و افسردگی و ناامیدی میزد منم افسرده و عصبی کرده بود   

تمومش کردم  

♥ارام ارام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی زیبای من♥

شوهر منم اینجوریه ها  همش شاکیه از همه  خیلی سخته با این افراد زندگی کردن😂دهن ادم سرویس میشه 

من برا شوهرم  اوایل خط و نشون کشیدم  اگه پیش من غر غر کنه  هرچی از دهنم در بیاد بارش میکنم  

😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
باهاش حرف بزن مشکلاتشو بگو.

روم نمیشخ بگم انقدازمشکلاتت حرف نزن.بخدادیگه افسرده شدم خیلی ناراحتم نمیدونم چرامشکلات این بشرتمومی نداره خمش میشینه ازضررایی ک کرده میگه همش میشینه حساب کتاب پولای قدیمشو پیش من میکنه گاهی یک ساعت فقط میشینه حساب میکنه جوری ک دیگه مغزم داغ میکنه چیکارش کنم