2777
2789

اگه دو تا دیس بعد غذا زیاد نیاد شوهرم کلمو میکنه. چطوری اندازه مهمون فقط میپزید . اوایل زندگی داییم اینا اومدن خونمون اندازه یک نفر برنج زیاد اومد . الان بعد شش سال قراره مهمون بیاد شوهرم میگه خواهش میکنم ابرومو نبر . 

من همیشه با این لیوانای دسته دار پیمونه میزنم وقتی مهمون دارم و دوتا اضافه

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست ندارم غذام خیلی زیاد بیاد . من خانواده شوهرم خیلی غذاشون زیاده همیشه دوتا بیشتر میزارم همشو‌کامل تموم میکنن ولی خانوادن خودم چهار پنج تا پیمونه کمتر میزارم برا هرکی نصف پیمانه میزارم . باید مهموناتم بدونی چجورین . الان کسی برنج نمیخوره البته بستگی ب مهمونات داره

امید زندگیم دوقلوهام😍 
هرمهمان یه پیمانه دوتاهم واسه ته دیگ کافیه ولی چندساعت قبل بشوربزار برنجت وابشه چندقطره ابلیموهم داخ ...

ته دیگ چیه ؟ خب زیرش نون میزارع واسه این همه مهمون چرا برنج حیف بشه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
گفتم شایددلش ته دیگ برنج بخواد جداگفتم  من همش نون میزارم خیلی بهتره

نه بابا کی ته دیگه برنج میخوره . دندون ادم داغون میشه تهدیگ نون خیلی حال میده . بعد برنج خیلی گرونه حیفه . اخه دیدم همه گفتن واسع ته دیگ . میگم حیفه بابا 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

استارترمهمونات پرخورن؟؟؟؟یاغذاکم میکشن؟؟؟؟اگه بچه کوچیک (زیر7سال)دارن برای سه تاشون یه پیمانه بریز.غذات اگه یه نوع هست نفری یه پیمانه بریزدوتاهم اضافی چون ته دیگ هم برنج بهش میچسبه کم نیادیه وقت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤