2777
2789
عنوان

رژیم لاغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام وزنتو ضربدر 20 منهای 100 بکن بگو .برنامه مانکن یا کرفس رو نصب کنیین

۱۴۲۰

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
۱۴۲۰

خب ببین تو برنامه که گفتم نصب بکن تو حق داری حالا 1400 تا باشه 20 دیگه ولش کن.1400 تا میتونی تو 1روز همه چی بخوری مثلا صبحونه پنیر گردو نون لواش یا سنگک قبلش همشو وزن کن بعد ثبت کن تو برنامه خب مثلا میزنه 200 تا کالری خب بعد باید تنظیم کنی نهار شام  هست که هنش جمع بشه.بشه 1400.تا 1هفته 1400 تا هروز بخور 1کیلو کم میکنی مطمعن باش ورزشم توخونه من حلقه میزنم یا درازنشست حالا خودت هرچی دوس داری یه ربع 20 دیقه به راحتی نیتونی کم کنی

استارتر کجا رفتی من بخاطر تواینجام 

اینجام گلم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خب باید وزنتو ضربدر 20بکنی منهای 100بعد کالریت به دست میاد باید همونقدر کالری بخوری هفته 1کیلو برگشت ...

۱۱۸۰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خب بالا توضیح دادم باید هروز 1200تا بخوری یه هفته امتحان کن باورزش حتما کم میکنی

ممنون گلم اخه من صبحونمو میخورم ناهارمم میخورم این میزان کالری دیگه واسه شبم نمیمونه چیزی 

من ۶۴ کیلوم نه شیرم نمیدم بچه ندارم 

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، همه چیز می خوردم، غذام از سفره خانواده جدا نمی شد،. خدا خیرش بده 

خیلی خوب بود 

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/