2777
2789
عنوان

رشته خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست
همه اینایی که میرن تجربی نمیتونن صد در صد پزشکی یا دندونپزشکی قبول بشن که بازار کار آیندش خیلی پردرآ ...

کار ب ادم برمیگرده تلاش کنه میتونه بعدشم فوقش میتونی بری پرستاری مامایی هوشبری بینایی سنجی رادیولوژی فیزیوتراپی توهمه رشته ها باید برگردی تا کارپیدکنی مثلا تو انسانی کسی روانشناسی بخونه بره بشینه توخونه نمیگن تو بیا برو سرکار باید دنبال باشی تو همه رشته ها همینه  الان فرهنگیان با رشته انسانی رتبه 3 رقمی و 2 رقمی میگیره اما از رشته های دیگ با 2000 و 3000 هم میگیره حتی 6000 دیدم ک میگم 

خدایاشکرت بخاطر همه چی    

بنظرمن به خودت نگاه کن،،،به استعدادهات و علاقه هات نگاه کن،،،توی چی استعداد داری و فکر میکنی قوی هستی،،،توی چه درسی هست که فکر میکنی هر چقد بخونی خسته نمیشی ،،،کدوم درس برات شیرین هست،،،،

اگه زیست شناسی دوس داری بهش علاقه داری خوشت میاد ( همینطور الکی نباشه ،،،علاقت باید واقعی باشه) برو تحربی....اونجا موفقی

اگرم فکر میکنی مثلا ادبیات فارسی یا عربی دوس داری ،،،از این درسا خوشت میاد برو انسانی اونجا موفقی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوست داری چه شغلی داشته باشی اونوقت انتخاب کن. برای رشته های برتر هردوتاش باید رتبه خیلی خوبی بیاری. اما اگر میخوای رشته های مشترک بری، انسانی بهتره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بنظرمن به خودت نگاه کن،،،به استعدادهات و علاقه هات نگاه کن،،،توی چی استعداد داری و فکر میکنی قوی هست ...

من علاقه زیادی به تجربی دارم اما میترسم واسه کنکور

علاقت به کدوم بیشتره انسانی بری باید حفظیاتت خوب باشه تجربی بری باید سخت در رقابت باشی 

من حفظیاتم اصلا خوب نیس علاقه هم ندارم . اما فرمولی رو خیلی زود یاد میگیرم علاقه زیادی هم دارم

من علاقه زیادی به تجربی دارم اما میترسم واسه کنکور

اگه علاقت واقعی باشه خوبه...اخه بعضی وقتا علاقه احساسی هست ،،،یکی دوسال بگذره میبینی اصلا علاقه ای نداشتی....یه چندتا تست روانشناسی هست بهت میگه شغل ایندتو با توجه ب علاقت....

ولی بازم ببین اگه تجربی بری( دیگه واقعا محکم باید بخونی برا پزشکی یا نهایتش داروسازی و پرستاری)  

ببین از ادبیات و عربی و تاریخ  یا قران و حدیث و..( درسا حفظی) بدت میاد یانه

اره خیلی از اونا بدم میاد

ببین ریاضی هم خوبه بری( ولی فرمول دیگه بی نهایت داره،،،فیزیک و هندسه و جبر میشه ) بنظرم  همون تجربی خوبه( زیست و شیمی و ) از الان زیست و شیمی رو کار کن که حتما پزشکی انشالله بیاری،....