2777
2789
عنوان

خانمهای خوش سلیقه تو انتخاب پرده کمکم می کنید + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست
از کجا آوردی مدل هارو، اگه اینستاس پیجشو لطف کن، ب نظز من ابی زشته.... دومی واخری شیکه

عزیزم دیجی کالا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اینا بیشتر ب مسجد و کلاس قران میخوره

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چاپیا برای اتاق خوابه و طرح قشنگتر از اینا خیلی هستا

یه نمونه برام میزاری گلم که ایده بگیرم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چهارمی بهتره ولی در کل پرده ساده بگیری با یه حاشیه کوچک بهتره . البته اگر واقعا واست سخته که بین ای ...

یه نمونه می زاری لطفا

دومی وچهارمی طرحش مثل طراحی صفحات کتاب دعا هست.. ناراحت نشیا هیچکدوم جالب نیست

نه عزیزم چرا ناراحت ، اینا رو گذاشتم که نظر بدین . می تونی  از پرده هایی که به نظرت قشنگن نمونه بزاری که ایده بگیرم

. راستش به نظرم قیمتشون خیلی مناسبه 360،000

عزیزم پرده الوند رو اگه اینستا داری ببین  در کل این چاپیا طرحاشون خیلی متنوعن

ندارم اینستا ، آره می دونم خیلی متنوعن . یه نمونه می خوام که ببینم به نظرتون چه مدلی بهتره ، برای ایده گرفتن

نه عزیزم چرا ناراحت ، اینا رو گذاشتم که نظر بدین . می تونی  از پرده هایی که به نظرت قشنگن نمونه ...

عزیزم متاسفانه الان طرحی تو گوشیم ندارم. فقط تو ذهنمه😑

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

زیرش یه حریر سفید ساده بده و یه پانچ ساده رنگی هم روی اون ... یا پانچ طرحدار با نقوش طلایی رنگ ولی نه خیلی شلوغ و رنگارنگ

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

استارتر عکسای کاربرazen78جالبه 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)