2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم دیشب شوهرم هم من هم مامانمو کتک زدبیایین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39044 بازدید | 541 پست

بری خونه بابات برات عدم تمکین میگیره

جدا شو و خلاص

واقعا شوهرت پرروعه.مهریه تو تا آخر بگیر.انقدرم نگو عشقم عشقم.🤢🤢🤢🤢

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

منم خودم تنهام  تو شهر غریب  ولی  رفتم  براش پرونده تشکیل داذم برگشتم اول ...

افرین بهت تحسینت می کنم ولی من دست و پا ندارم برا این کارا ولی واقعا دلم می خواد حقم بگیرم منزمینم تو مهریم دارم ولی پدر شوهرم به نیت اینکه بعدا به نوه هاش برسه داده به عروساش ولی حق منه خودم باید تصمیم بگیرم نیتم کردم تا تکلیفش معلوم نشده بچه دار نمی شم

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها همینه میگم ازدواج زیر 25فقط ترشح هورمونه  ببیند واقعا این دختر الان باید تو این سن تو د ...

عزیزم عرضه و دل و جرعت داشتن به سن و سال نیست کم نداریم خانومایی که ۳۰ به بالا ازدواج کردن ولی زندگیشون درست نیست و موندن پای زندگیشون 

نمبدونم شماها چرا همه چی و به سن و سال ربط میدی 😑😑 ۱۹ ساله های الان خیلی زرنگ تر از ۳۰ ساله های الانن از این لحاظ مطمئن باش

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
شمام ک وسط هرتاپیکی هی میای همینارو کپی پیست میکنی باشه بابا😕😕😕

کپی پیست چیه کلی زحمت کشیدم نوشتم عزیزم خخخخ

به خدا واقعیته 

سن کم هزار مشکل هست 

حالا یکی ادمه  همه ک مثل هم نیستند 

کاربر قدیمی هستی؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ببین مردی که نتونه تصمیم بگیره مستقل باشه تااخر همینجوریه

من پنج سال کشیدم یه بار بحرف تو گوش میده صدبار به حرف خونوادش

کلا همه زندگیت دخالته

چون زن و شوهر یکدل نیستن.به بادی مرد نظرش عوض میشه

برا من که مادرش زندگیمو خراب کرد

وقتی یه مادر برا طمع خودش زندگی بچشو خراب میکنه 

من  که یه بار شوهرم دعوام کرد سر بحثای الکی  دیگه هیچ وقت اینقد وحشی ندیده بودمش  خیل ...

دمت گرم👍

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

اینقد بدم میاد میان میگن چیکار کنیم شوعرمون اینطور کرده فلان کرده  نمیتونیم بریم خونه بابا مامانمون  داریم زجر میکشیم الان چیکار کنیم شماخودتون راهی برا خودتون نمیزارین  بعد کمکم میخاین 

همه جان و دل من مادرم 
کپی پیست چیه کلی زحمت کشیدم نوشتم عزیزم خخخخ به خدا واقعیته  سن کم هزار مشکل هست  حا ...

حرفت درسته ک ازدواج سن پایین مشکلات داره

ولی اینکه وسط هرتاپیکی همینو میگی هی میره رومخ ادم

قدیم ک مال 92 ام دیگه

نروووو بمون خونت اگه مشكل داره خودش بره 

عزیزمن اگه میخای قهر کنی دیگه چرا خودش بیاد ببرت  خودت  راهو بلد نیستی تو خودت برو بگو ک دیگه تحمل ندارم  این همه  بدبختی رو  شاید یکم مخش تکون خورد 

همه جان و دل من مادرم 
چه ربطی داره؟؟ دخترای هم هستن سن بالا ازدواج کردن زندگیاشون افتضاحه و برعکسش مهم انتخابه تو هر ...

عزیزم ایشون ک زندگیش خوب از اب در نیومده 

بابا کسی ک کتک بخوره بعد نامه عاشقانه بنویسه 

به نظر خودتون اصلا امادگی داشته برای ازدواج یائنه ؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب الان چیکارکنم تزوخدا بگین همونو میکنم قول میدم

ببین نترس مامان بابات طوریشون نمیشه،تازه اگه دوستت داشته باشن پشتن تا زودتر کارای طلاقتو انجام بدی،کدوم پدر و مادری که بچشونو دوس دارن دلشون میخواد بچشون زجر بکشه آخه

حرفت درسته ک ازدواج سن پایین مشکلات داره ولی اینکه وسط هرتاپیکی همینو میگی هی میره رومخ ادم قدیم ک ...

خخخخ 

باشه دیگه نمیگم