2777
2789

آقا ما عراق بودیم از بین الحرمین اومدیم بیرون خاستیم غذا بخوریم چمتون رووووز بد نبینه😣

یه صابون اونجا بود کثییییف هرکی میرفت باهاش دست میشست بعد یه آقا اومد دستاش که از دسشویی اومده بود بیرونو شست با همون کف صابون دندوناشو تمیز کرد😏

مام عییین ندیده ها هییی نگاش میکردیم اون بنده خدام فک کرد ما نگاش میکنم بخاطر اینکه دندوناشو تمیز نشسته ایندفه اومد صابونو تو دهنش گذاشت کف کرد یه بار دیگه شست 

ینی تا اومدیم ایران هییییچی نخوردیم دیگه 😷😷

همش قیافه اون مرده جلو چشممون بود😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی فین کنه تو جمع یا اب بینی بچش و هی بخواد با اصرار بگیره    ...جلوت جوشاشون رو دست میزنن...مو تو غذا حالم بهم میخوره میبینم....بوی جوراب توی جمع....آروغ زدن...بوی دهن...میری ابخوری های عمومی طرف تف کرده اونجا و ... شعورشون#   

منم میکنم حال میددده

👊👊👊😠نکنه تو خالمی؟

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
👊👊👊😠نکنه تو خالمی؟

ن من خواهرزاده ندارم😂😂😂

البته از وقتی دندون عقل دراوردم فاصله دندونام کم شده موهام بینش نمیره دیگه نمیکنم این کارو

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
ن من خواهرزاده ندارم😂😂😂 البته از وقتی دندون عقل دراوردم فاصله دندونام کم شده موهام بینش نمیره دی ...

بهتر😁حقته

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
آقا ما عراق بودیم از بین الحرمین اومدیم بیرون خاستیم غذا بخوریم چمتون رووووز بد نبینه😣 یه صابون او ...

عراق که کثیفه خیلی از دور یه چیز سیاه داره میفروشه میری نزدیک میبینی یه گله مگس پریدند رفتند زیرش سفیده حالا چطور می خرند و میخورند نمیدونم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
مامانم باقالی پلو درست کرده بود سرسفره این اقا دست میکرد توی دیس باقالیا رو جدا میکرد میخورد دستشم م ...

گفتی فین یاد همسرم افتادم خجالت میکشه جلو من فین کنه یبار دیگه مجبور بود وایساده بودم نگاش میکردم عصبانی شد داد زد گفت دِ برو میخوام فین کنم😂😂😂😂

چندش تر از موي پشت گردن مردا كه خط نداره و دندوناي زرد و بوي عرق مگه داريم!

اصلاموی بدن اقایون هم چندشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
بهتر😁حقته

😂😂زنِ پسر عموم اونده بود خونمون نخ دندون خواست بهش دادم بعد اعتراف کرد ک با موهاش نخ میکنه و گفته جلو ما زشته این بار رو استثنا نخ میکشه گفتم بابا راحت باش منم میکنم تازه مو کسی بخواد بهش قرض میدم😂

عووووق لایک😷

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!