2777
2789
عنوان

دلم اشوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
یه جورایی خیلی وقته کات کردم با دنیای حقیقی! 

نه من زندگی رو دوست دارم خداروشکر خوشبختم الان یه جوری شدم ولی کلا ازجمع متنفرم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی مال من همیشه با دلیله مث امشب

چرااا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
با یاد خدا دلها آرامش میگیرن

صددرصد .خداهمیشه کناره ماس

نه من زندگی رو دوست دارم خداروشکر خوشبختم الان یه جوری شدم ولی کلا ازجمع متنفرم

منم خداروشکر هیچ کمبودی تو زندگیم ندارم شوهر پاک بچه سالم همه چی اوکی ولی دیگه با کسی حرفی ندارم برا گفتن! 

؟🖤🥀
دیروز بعد ۵سال زندگی از شوهرم دروغ شنیدم دعوای بدی کردیم امروز حرفایی بهم زد ک تمام جیگرم اتیش گرف ...

عزیزم حرص نخور برای بچه ات و خودت خوب نیست منم تو دوران بارداری خیلی اذیت شدم چون هورمون هامون بهم میریزه اینجوری میشیم

عزیزم حرص نخور برای بچه ات و خودت خوب نیست منم تو دوران بارداری خیلی اذیت شدم چون هورمون هامون بهم م ...

بخدا مقصر من نبودم فقط گفتم چرا دروغ گفتی 

راستشومیگفتی

هرچی از دهنش دراومد بهم گفت تا حدی ک گفت تو زن نیستی 

مال منم من مقصر نبودم ولی چندبار اشکم دراورد ولی ارزشش رو نداشت که اعصابم بهم بریزه بعد اون دستم درد میکرد بعد به دنیا اومدن بچه ام دستم بدتر شد بخاطر همین میگم حرص نخور یه چند روز باهاش سر سنگین باش توکلتم به خدا باشه خودش همه چیزو درست میکنه ایشالا بچه ات صحیح و سالم به دنیا بیاد