2777
2789
عنوان

نامه ای به عشقم💔💔💔

1032 بازدید | 16 پست

سلام.نمیدونم الان کجایی و چکار میکنی.خوابی یا بیدار.ولی من بیدارم.و چشمام از فکر کردن به روزای خوبمون و خنده هات خیسن😔💔رفتی..با اینکه میدونستی جز تو هیشکیو ندارم..با اینکه میدونستی چقدر بیشتر از سنم درد کشیدم..با اینکه میدونستی حسرت نوازش و اغوش خونوادم چقد به دلم بود..حسرت خندیدن و حرف زدن باهاشون..حسرت اینکه یه روز تو خونه مون دعوا نباشه..حسرت اینکه با خیال راحت شبا سرمو بزارم رو زمین..

رفتی..رفتی و من شکسته رو شکسته تر کردی..رفتی و هزار تکه قلبمو هزار تکه کردی..رفتی و نمک پاشیدی رو زخمایی که خودت داشتی مرحمشون میشدی💔

یادم نمیره حرفاتو..توهینا و تحقیراتو..یادم نمیره چقد غرورمو گذاشتم زیر پام و التماست کردم که بمونی ولی تو...

نمیدونم قراره طعم خوشبختی رو بچشی یا نه؟نمیدونم دلت تنگ میشه برام یا نه؟

نمیدونم تاوان کارتو پس میدی یا نه؟

ولی میدونم هیچوقت هیچکس به اندازه من دوستت نخواهد داشت..و هیچکس مث من نمیشه برات:)

من هنوز با تکه تکه های قلبم جونمو میدم برات😔💔💔

A💔#

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

درود 

همیشه می گویند برای کسی غصه بخور که غصه ات را می خورد! به پای کسی بسوز که به پایت سوخته است! 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا  مشکلتون حل میشه... همیشه از خدا ب خاطره اینکه ب تو عشق هدیه داده متشکر باش.... ادما خیلس پستن نمیتونم همچین جواهریو تو دلشون نگه دارن.. عاشقی حس قشنگیه حتی اگ عاشقت نباشه

خوب دیگه رفته چاره ای نداری که با شرایط خودتو وفق بده به خودت خوش بگذرون فقط اون رفته همه ی دنیا که نرفتن.خیلی سخته ولی ممکنه به داشته هات فکر کن 

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

ولش کن بابا ، بندازش دور از ذهنت هر چ زودتر ، سخته ولی میشه 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

اشکمو در اوردی دختر..دقیقا یاده دو سال پیش خودم افتادم همین حالتو داشتم شایدم بدتر افسرده و تنها و زندانی تو خونه التماس و خواهش ک بمونه و..

الان خداروشکر ازدواج کردم شوهرم عاشقم بود ولی من ن..الان خیلی دوسش دارم خیلییی..زمان همه چیو درست میکنه عزیزدلم امیدت ب خدا باشه😊🌸🍃

منِ او🌹🍃

بدون یه نفرو داری که می فهمتت🙂 منی که تنها سنگ صبورم  درد شد رو دردام🙂🖤 خدا اون بالاس یادت نره🙂 میبینه درد کشیدن اونایی رو که تنهان🖤 خیلی وقتا میگم خدایا تو که تنهایی حالمو میفهمی🙂 اما خب... رفت با اینکه خدارو به تنهاییش قسم دادم که بمونه🙂🖤

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

وووییییی منم یاد عشقم افتادم عشق واقعا قشنگه...نمیدونم چرا وقتی دوستن این همه احساسو به دخترا میدن ولی تو ازدواج از این همه عشق و علاقه و احساس خبری نیس من دلم اونروزا رو می خواد حتی اگه به دروغ دلم تنگه 

بدون یه نفرو داری که می فهمتت🙂 منی که تنها سنگ صبورم  درد شد رو دردام🙂🖤 خدا اون بالاس یادت ن ...

😔

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

عشق من یک ماه پیش عروسیش بود.... رفتم عروسیش.... خیلی ارومم اللان... ی جور ک ب خودم شک میکنم.... از بچگی عاشقش بودم. زیاداااا خیلی وحشتناک انقدر ک  دلم نمخاستم برم بهش بگم ک از دستت بدمش بعد بگه تو فلانی باهات ازدواج نمیکنمم ولی خب الان با یکی دیگه میخابه خووشحاله... عاشقشه.... امیدوارم پای هم پیر شن و ی پسر عین خودش ب دنیا بیاره زنش ... کل بچگیم زنده بشه