2777
2789
عنوان

ماهیانه چقدر از همسرتون میگیرید🤔همه بگن لطفا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 177 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شمام جز اون پزشکایین ک ماهی ۱۰۰میلیون ازبیمارستان میگیرن

نه عزیزم ۱۰۰ میلیون کجا بود  همسرم ۱۵ روز تو بیمارستان خصوصی ۱۵ روز  بیمارستان دولتی  دولتی روی ۲۰۰ نفرو باید ویزیت کنه که بیمارستان باید بابت اون برفرص متال ۴۰ تومن بده  ۱۰ تومنشو بر میداره برا مالیات  ۱۰ تومنشو برا فلان جای فلان  دست اخر  ۱۵تومنشو میدن اونم با تاخیر خصوصی وضعیت بهتره 

دنبال اینن یکی بیاد بگه ماهی هشت میلیون میگیرم بریزن سرش انرژیشون تخلیه شه

تهمت نزنیم#  

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

وای من اصلا خوشم نمیاد از کار خانم هایی که کارت حقوق همسرشونو همیشه پیش خودشون نگه میدارن و شوهرشون هی باید گردن کج کنه پیششون.انگار که زن میره سر کار و مرد هیچ کارس 

من خودم ۲ نفر از نزدیکام اینجوری ان.اصلا غرور مرد خورد میشه اینجوری

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
پولشو میده حرفی نداره اون  ولی من اصلا پس انداز نمیکنم 😕😕😕

پس انداز ک ن مثلا یکم پولاتوجمع کمی ی تکه طلابگیری خ ب دردت میخوره بعدن..منم اصلا اهل پس انداز نیسم کلا همون درلحظه بهتره😂

انسانم آرزوست..
چقد حدودا کارانه میگیرن?شوهرمن قاضیه حدود۱تومن اینا

الان حس لاکچری بودن دارین همسراتون پزشکو قاضی مهندس....اینان

بنظرمن ک خیلی خوبع لاکچریه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
پول توجیبی...! وسایل و چیزای مورد نیاز خونه رو خودش میگیره... 

اهااا،مال من بعضی وقتا یه تومن میده میگه خرج خونه با تو اگه چیزی مون برا شارژ یا ....اگه مونددد

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!