2777
2789
عنوان

کنکور زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پیراپزشکی عزیزم

کنکور زبان رتبه تون چند شد

البته ببخشیدا اگه میشه یه کم راهنماییم کنین 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
کنکور زبان رتبه تون چند شد البته ببخشیدا اگه میشه یه کم راهنماییم کنین 

من شدم 11 هزار برا ازمون تخصصی جونی برام نمونده بود

کتاب تست مبتکران تالیف شهاب اناری خیلی خوبه. من فقط عمومیشو داشتم اما اختصاصیشم هست میتونید بخرید. هدفتون چه رشته ایه؟؟؟.

بنظرم اول عمومیشو خوب کار کنید بعدم قوی تستای اختصاصید بزنین لغات فراوون یاد بگیرید

من شدم 11 هزار برا ازمون تخصصی جونی برام نمونده بود  کتاب تست مبتکران تالیف شهاب اناری خیلی خو ...

راستش من هدفم چیزیه که بتونم راحت باهاش بورس بگیرم..

من فک کنم با رشته های علوم پایه و تحقیقاتی بهتر بورس میدن مث زیست. البته من اطلاع کامل ندارم

نه من از طریق کنکور زبان میخوام به نظر شما چه رشته ایی بهتره؟من دبیری اصلا دوست ندارم

نه من از طریق کنکور زبان میخوام به نظر شما چه رشته ایی بهتره؟من دبیری اصلا دوست ندارم

دبیری که خروج از کشور نداره عزیزم ممنوعیت خروج هم داری چون تعهد داری که 8 سال تو محل خدمتت کار کنی و این تعهد هم محضریه. اگع میخای بمونی خیلی رشته ی تاپ و باکلاسیه به شرط علاقه

از بین بقیه باید بدونی با کدوم زبان راحت تری؟ خب طبعا انگلیسی دیگ....روس و چین و ژاپن و اسپانیا اذیتت میکنه.

اگرم برات مهمه کع درسات تو دانشگاه اسون تر باشه مترجمی خیلی راحت تر از زبان و ادبیات انگلسی تو  زبان و ادبیات قواعد دستوری . و کلی چیز دیگ هست.اما مترجمی فقط ترجمه ی متون و ردینگ به صورت گسترده و حرفه ایه....

باید بدونی کدومو دوس داری عزیزم شاید شما زبان و ادبیات رو بیشتر بپسندی یا حتی زبان روسی رو دوست داشته باشی

دبیری که خروج از کشور نداره عزیزم ممنوعیت خروج هم داری چون تعهد داری که 8 سال تو محل خدمتت کار کنی و ...

من انگلیسی و دوست دارم رشته زبان انگلیسیه محض نداریم؟😂

خیر دیر نیست من دوبار کنکور زبان دادم سوالی داشتی بازم بپرس

سلام.ببخشید میش زبان تحصص جواب نداد یا درصد زیر۱۰

ولی عمومی بالا باشه رتبه زیر۴هزار میاره؟

کسی رو دیدین تو اطرافیان

سلام.ببخشید میش زبان تحصص جواب نداد یا درصد زیر۱۰ ولی عمومی بالا باشه رتبه زیر۴هزار میاره؟ کسی رو ...

اگ هرچاهار تا عمومی تون مثلا بالای 70 باشه و تخصصی هم ده اره میشه