2777
2789
عنوان

مادر شوهرم‌گف تولد پسرت نمیایم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن چندین مدل ب همسرم گفتم بریم گف میمیرم ولی نمیرم دروغکی گفتم ابجی زنگ زد گریه کرد گف دگ‌نمیز ...

کجا برید خونه مادر همسرت؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

تو فعلا همسرتو آروم کن بگو پیش میاد با هر بحثی به خودت فشار نیار

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
@cheshmon       خواهر ببین چ واکنشی نشون دادن

ای وای عزیزم الان خوندم تاپیکتو 

😥😥😥 چرا همیچین حرفی زدن؟ تو چی جواب دادی؟

بگو تولد نوه تونه دیگه خودتون میدونین 

خدایا شکرت 🌷
ن عزیزم خونه خواهرش

فعلا ازش ناراحته

ای وای عزیزم الان خوندم تاپیکتو  😥😥😥 چرا همیچین حرفی زدن؟ تو چی جواب دادی؟ بگو تولد نوه تو ...

گفتم تقصیر بچه چیه تولد این نمیاین گف اون اگ امشب نیاد ما هم نمیایم دگ اصرار نکردم

از شب تا حالا کلی با خودم کلنجار رفتم اگ نیان چی و... ولی ب درک نیان دگ برام مهم نیس😒

گفتم تقصیر بچه چیه تولد این نمیاین گف اون اگ امشب نیاد ما هم نمیایم دگ اصرار نکردم از شب تا حالا کل ...

اره عزیزم بیخیال باش تو که مقصر نبودی اخه 

اونام هر کاری کنن مهم اینه شوهرت میدونه تقصیر تو نیست و پشتته 

تولدت گل پسرت مبارک باشه عزیزم 🎈🎈🎈❤❤❤💚💚💚💚🤩🤩🤩🤩 

خدایا شکرت 🌷