2777
2789
عنوان

ریکاوری پیامک

| مشاهده متن کامل بحث + 22184 بازدید | 40 پست
نه نتونستم پیدا کنم نفهمیدم دقیق کجا برم

الان حوصله دارى دوست من؟ يه كم حوصله به خرج بدى شايد به نتيجه برسيم

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بيدارم اگر خواستين بگين كه راهنماييتون كنم

اره راهنماییم کنید ممنون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اره راهنماییم کنید ممنون

لطف میکنید

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

من بازم دير رسيدم. بازم معذرت.  دوست من خواهشم اينه كه

١- زبان گوشيت رو انگليسى كن. ميدونم بلدين اما براى اطمينان ميگم

setting-general management-input language

اينجا انگليسى رو انتخاب كنين

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

دوست من اگه روشن نباشه يعنى گوشى شما فايل 

پشتيبان يا كپى از اطلاعات گوشى نداره و حالا بايد از نرم افزارهاى ريكاورى كه الان بهتون ميگم استفاده كنين

Android SMS+Contacts Recovery

اين يكى از نرم افزارهاى خوب براى ريكاورى تلفنها و مسيج هاست. با لپ تاپ يا كامپيوتر اينو دانلود و نصب  كنين و بعد گوشى رو  به لپ تاپ يا پى سى وصل كنين

اگه از اپ ريكاورى (بالا)استفاده ميكنين بايد از setting-developer tools ايتم usb debagging رو فعال يا روشن كنين

ببخشيد طولانى شد ولى سعى كردم واضح توضيح بدم. اميدوارم به كارتون بياد. باز اگه سوالى بود بفرماييد

Android SMS+Contacts Recovery اين يكى از نرم افزارهاى خوب براى ريكاورى تلفنها و مسيج هاست. با لپ تا ...

دوست عزيز اين برنامه رو براى ويندوزتون سرچ كنين. مثلاً اگه ويندوز شما ٧ هست براى ويندوز ٧ سرچ كنين كاربردش براى اندرويده ولى روى كامپيوتر نصب ميشه