2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 73 پست
تو فکر اینم شوهرم از خر شیطون میاد پایین یا نه

انشاالله که میاداز خر شیطون

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 

تازه ظرفا رو شستم اومدم رو تخت دراز کشیدم تو اتاق تاریک خیلی خسته ام از صبح سر پام 

الانم میخوام پاشم برنجه غذامو درست کنم 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو فکر اینکه یه خونه ۷۰_۷۵ متری دوخواب که میخوام چرا پیدا نمیکنم😔

پیداه میشه فقط خیلی کوچیک این طوری

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
توفکرهمه چی بخدا ⁦☹️⁩شوهرم میگه داری آب میشی 

اخ عزیزم همه چیز انشاالله درست میشه

استراحت 

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
پیداه میشه فقط خیلی کوچیک این طوری

خب چیکار کنم گرونه خونه ها مجبورم انقدی بخرم تازه اگه بتونیم از این ۴۵ متری که الان دارم بزرگتره خیلی راحتتر میشم

با یه بچه خوبه باز 

امادم منتظرم همسرمم اماده شه بریم پارک اولین مردیه میبینم اماده شدنش بیشتر زن طول میکشه😐🐀

😅😂😂😂😂😂

منتظرم فوق لیسانسه ها شروع بشه 

مث من شروع شد😊😊

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟