2777
2789
عنوان

تفسیر جواب عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 25 پست
منم کیست شکلاتی دو طرفه دارم سمت راستم بزرگتر هم هست  بنظرت میشه منم باردار بشم؟

آره خیلی ها باردار شدن با آندو ... شاید چیز دیگه باشه گاهی چسبندگی با تزریق فک کنم باز میکنن... اصلا بچه نداری چند وقته اقدامی

آره خیلی ها باردار شدن با آندو ... شاید چیز دیگه باشه گاهی چسبندگی با تزریق فک کنم باز میکنن... اصلا ...

من معنی لغوی اتساع رو زدم نوشته گشاد شدن 

بازم نمیدونم یعنی چی

نه بچه ندارم

3 ساله

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی دردناک بود  الان 3 روز گذشته بازم درد و گرفتگی دارم

ای وای منم باید برم اما برا من خیلی وحشتناکه من فقط یه لوله دارم یکیش از دست دادم اگه اونم مشکل داسته باشه دیگه باید برم بمیرم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ای وای منم باید برم اما برا من خیلی وحشتناکه من فقط یه لوله دارم یکیش از دست دادم اگه اونم مشکل داست ...

نه انشالله که اینطوری نیست

من خودم با کلی ترس و لرز رفتم 

چون ام آر ای چسبندگی نشون داده بود برام 

فقط خدارو صدا بزن ناامیدت نمیکنه 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
من معنی لغوی اتساع رو زدم نوشته گشاد شدن  بازم نمیدونم یعنی چی نه بچه ندارم 3 ساله

میگم باید متخصص بگه شایدم چیز دیگست... خیلی ها بعد عکس رنگی باردار شدن انشالله تو هم میشی... گفت بهت ک تو سرکه سفید بشین 

مال من خیلی کم بود دردش ... هموون لحضه فقط... کیستات چند سانته

راست 5 

چپ دوتا یک و خورده ای

میگم باید متخصص بگه شایدم چیز دیگست... خیلی ها بعد عکس رنگی باردار شدن انشالله تو هم میشی... گفت بهت ...

نه نگفت 

برای چی خوبه؟ 

نه انشالله که اینطوری نیست من خودم با کلی ترس و لرز رفتم  چون ام آر ای چسبندگی نشون داده بود ...

انشالله ، امیدوارم بزودی باردار بشی عکس رنگی خیلی خوبه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بذار 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞