footi مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 عنوان اپلاسیون | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست بچه ها بی حسی چی میزنین واس اپلاسیون؟ 1398/08/18 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tina2121 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6402 من چند بار رفتم ولی ناراصیم موها رو کامل نمی کنهدوجا هم رفتم
مامان_مرسانا1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 5470 اثر داره؟ من خودم انجام ندادم.اما برا دست و پاهام که میرم خانومه اپیلاسیون کار میگه اونایی که میان برا بیکینی قبلش پماد لیدوکایین میرنن و کیسه فریزر میکشن میان .میگه دردش نصف میشه.خوبه تکیه بر لطف خدا دارم و بس...
footi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 من چند بار رفتم ولی ناراصیم موها رو کامل نمی کنه دوجا هم رفتم من نمیرم ارایشگاه میرم مرکز تخصصی اپلاسیون
مامان_مرسانا1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 5470 چطوری بزنم از کجا بگیرم از داروخونه.بگو پماد بی حس کننده میخوام.نیم ساعت قبل رفتن به مرکز اپیلاسیون بزن به تمام نواحی بیکینی .کیسه فریزر بکش بعد لباس زیرت رو بپوش و برو تکیه بر لطف خدا دارم و بس...
ماکیام عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 2178 اره دست پاهام اپلاسیون بیکینی اولین بارمه موبر بزار یکم هم سفید تر شه خودشم بدون درد 🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
footi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 من خودم انجام ندادم.اما برا دست و پاهام که میرم خانومه اپیلاسیون کار میگه اونایی که میان برا بیکینی ... اها باشه مرسی گلم
footi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 موبر بزار یکم هم سفید تر شه خودشم بدون درد یعنی بهتر از اپلاسیونه؟
ماکیام عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 2178 یعنی بهتر از اپلاسیونه؟ آره عزیزم یعنی امتحان نکردی؟ 🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
tina2121 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6402 من نمیرم ارایشگاه میرم مرکز تخصصی اپلاسیون چیکار می کنید زیر پوستی در نمیادبرای من خیلی زیر پوستی شده
کیمیاااااا عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 203 هیچی من خودم ایپیلی میکنم 😁 عزیزم خیلی وقته اپیلیدی داری؟
footi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 چیکار می کنید زیر پوستی در نمیاد برای من خیلی زیر پوستی شده گلم براپاهام یا دستام اگ زیرپوستی بشن سنگ پا میکشم ولی بیکینی لیف میکشم درمیان
ماکیام عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 2178 ن تاحالا نزدم امتحان بکن منو دعا میکنی 🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
footi مدیر استارتر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 امتحان بکن منو دعا میکنی پر مو هستم بهم نمیسازه فقط اپلاسیون میرم ولی بیکینی یکم میترسم ولی میگن خیلی خوبه
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4353 عزیزم خیلی وقته اپیلیدی داری؟ آره دوسال میشه زدم تقریبا دست و پام در نمیاد یا خیلی دیر به دیر خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍