eli_zn مدیر عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 1763 عنوان سونو قلب | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 17 پست امروز ٧ هفته و ٦ روزمه، عصر ميرم سونو برا قلبش، خيلي استرس دارم، اگه تشكيل نشده باشه چي؟اگه پوچ باشه؟ استرس از يه طرف، تهوع و درد معده هم از يه طرف 😭حالم خيلي بده (ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸 1398/08/18 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14207 عزيزم رفته رفته كمتر ميشه علائم مخصوصا تهوع اگه لك بيني و خونريزي نداري اصلا نگران نباش نه ندارم چون شیاف استفاده میکنم به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
eli_zn مدیر استارتر عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 1763 نه ندارم چون شیاف استفاده میکنم نگران نباش عزيزم نگراني بيشتر برا ني نيت ضرر داره (ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸
hosna76 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 500 اخه منم ندارم تهوع ترسیدم گفتن از نشونه های تشکیل قلب و.....😑 برا یه گروه نشونش تهوع هست ولی من خودمم تهوع نداشتم یا امام رضا به تو توسل کردم نا امیدم نکن از خدا بخواه به منم نی نی سالم بده و دل همه ی منتظرا رو شاد کنه