2777
2789

البته و صد البته کلیدر

تحلیل رفتار متقابل و بازی ها اثر اریک برن

وضعیت آخر در همین زمینه 

سیاه مشق هوشنگ ابتهاج (مجموعه شعر)

پیر دختر( بالزاک)

زندگی سوفی 

کیمیاگر

دیوان شمس

و ....

بیشعوری راجع به چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

شعور ادما خیلی جالبه بخون حتما من تازه شروع کردم خوشم اومد

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ته خیار هوشنگ مرادی، یادت باشد ، قانون جذب ، قصه دلبری، زن همسایه ، مدارا، جین ایر،بارداری به زبان آدمیزاد،مادربزرگ سلام میرساند و میگوید متاسف است. ۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده

فقط استارتر حالا که بحث کتاب گذاشتی میخوام یه چیزی رو بگم 

کتاب خوندن معمولی هیچ فایده ای نداره کتاب خوندن وقتی خوبه که با تفکر انجام بشه 

افراد کتابخوان هم قدرت همدردی بالاتری دارن هم اینکه  عقاید و نظریه های دیگران رو با فکر بازتری میپذیرن و تعصبات الکی ندارن 

سطحی خوندن کتاب فایده ای نداره و اگه برفرض کتاب انگیزشی یا روانشناسی و تربیتی هم میخونیم بهتره بهش عمل کنیم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

اره خوب به قول همکارم که امروز میگفت صرف معرفی کتاب فایده نداره کتابیو معرفی میکنم که واقعا بهش اعتقاد داشته باشم جدا از کتابای داستانی یارمان بازم از اونا یه چیزای خیلی خوب ادم ازش یاد میگیره اگه کتابی که بدونم بهش عمل نمیکنم  یا کارایی نداره نمی خونم