2777
2789
عنوان

خیلی چرته نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 82 پست

هر اتفاقی بیفته، عروس تو مراسم تکه همیشه، نگران این چیزا نباش و حرصم نخور انشالله شاد و خوشبخت باشی

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بزارن بابا اون شب مال تو هست عروسی تو هست و فقط تو مرکز توجه هستی حرص نخور جوش میزنی

ن همش میگن بم هم ارایشگاهت بده هم لباست با اینک تو شهرمون ارایشگاهم تکه ولی نمیدونم چرا ایطور میکنن😔

شادم اما شوهرم همش بم میگ زشتی میشی اخه ناراحتم میکنه😩 از این ور خاهرام ووخاهرا شوهرم بم میگن میزنی ...

برو پیش عسل خباز، درسته کلا ینفر دیگهمیشی وخودم دوس ندارم عروسیم برم پیشش،،ولی خیییییلیییییییی عوض میکنه،،کلا بعد عروسی یبار دیگه باید معرفی شی،،جواب اوناروهم از همین اول زندگی بده،،هم شوهرت هم خواهراش

برو پیش عسل خباز، درسته کلا ینفر دیگهمیشی وخودم دوس ندارم عروسیم برم پیشش،،ولی خیییییلیییییییی عوض م ...

شما اهل کجای؟ من تهران نیستم اخه اهوازی هستم

شادم اما شوهرم همش بم میگ زشتی میشی اخه ناراحتم میکنه😩 از این ور خاهرام ووخاهرا شوهرم بم میگن میزنی ...

تو عروسی ب عروس نیگا میکنن ن ب خواهر شوهر عروس در ضمن با این اعتماد بنفس ک داری حتما میزنن رو دستتا . توام بگو مردم میان عروسی ک ب منو و دوماد نگاه کنن ن تو ک .

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
برو پیش عسل خباز، درسته کلا ینفر دیگهمیشی وخودم دوس ندارم عروسیم برم پیشش،،ولی خیییییلیییییییی عوض م ...

شوهرم چیزی بش نمیگم چون همیشه بم میگه با ارایش زشتی😅

تو عروسی ب عروس نیگا میکنن ن ب خواهر شوهر عروس در ضمن با این اعتماد بنفس ک داری حتما میزنن رو دستتا ...

نمیدونم چرا اعتماد بنفس ندارم میخام عکسم بزارم

شما اهل کجای؟ من تهران نیستم اخه اهوازی هستم

تهرانه گلم،،،ولی چند روز پیش اومده بود اهواز واسه آموزش،برو پیجش ازش بپرس تو اهواز در سطح خودش بهت معرفی میکنه،شماره ارایشگاهشم هست