2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خدا کنه دلم قنج میره برا بچه

اره بخدا منم همینجوریم ،جاریم حاملست هی میگه براش لباس گرفتم حوله گرفتم وای نمیدونی با چه ذوقی نگاهش میکنم میگم نشونم بده بوش میکنم انقدر دلم میخواد که نگو ،البته تنبلی تخمدان شدید دارم و شوهرمم ضعیفه خیلی ولی امیدورام به زودی باردار شیم 😎

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
اره بخدا منم همینجوریم ،جاریم حاملست هی میگه براش لباس گرفتم حوله گرفتم وای نمیدونی با چه ذوقی نگاهش ...

انشالا به زودی خدا دلتو خوش کنه آفرین که امیدواری.. حتمن تو باردار میشی و مادر میشی.. تحت نظر دکتر که هستی؟

انشالا به زودی خدا دلتو خوش کنه آفرین که امیدواری.. حتمن تو باردار میشی و مادر میشی.. تحت نظر دکتر ک ...

به امید خدا ،اره  هفته پیش رفتم کلینیک ناباروری ولی گفته اگه همه چیزت خوب باشه بعد ۳ ماه درمان شروع میکنیم ،فعلا فقط ازمایش اسپرم گرفتم که اونم صفره 😑 بعد دوهفته باید دوباره ازمایش بده برای منم عکس رنگی و  ازمایش پرولاکتین و ذخیره تخمدان ‌و یه سری ازمایشات هرمونی نوشته ،سایز تخمکم با امپول و دارو ۱۰ رشد نمیکنه برای شما چنده ؟؟ تا حالا سونو دادی ؟؟ شاید بخاطر استرسته برو مسافرت شاید مشغول شدی یادت رفت باردار شدی 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
به امید خدا ،اره  هفته پیش رفتم کلینیک ناباروری ولی گفته اگه همه چیزت خوب باشه بعد ۳ ماه ...

من هرماه سونو واژینال انجام میدم بعد هردوره پریودم و قرص لترزول میخورم و آمپول hcg میزنم ک فولیکول آزاد کنم. اونسری 22 بود فولیکولم دکتر گفت خیلی خوبه اما بازم نشدم.الآن دکتر گفته برو عکس رنگی بگیر تا ببینیم چی میشه. توکل ب خدا تا چی پیش میاد

من هرماه سونو واژینال انجام میدم بعد هردوره پریودم و قرص لترزول میخورم و آمپول hcg میزنم ک فولیکول آ ...

خب خداروشکر فولیکلخوب  داری من با امپول فولیکول ۱۰ دارم ،شاید شوهرت ضعیفه ازمایش دادین ؟ ان شالله با عکس رنگی جواب بگیریم ،اصن برامون معجزه شه فقط خدا باید بخواد