2777
2789
عنوان

خواستگار و دو دلی درباره چهرش+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 229 پست
الان همه پسرا صیغه میکنن یه بچه پسم میندازن طرفم مجبور میکنن ببره بندازه دیگه دختر بازی چیه 

اره دیگ عادی شده اینکارا

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که از بچگی پدرش فوت کرده باشه خیلی به مادرش وابسته میشه به خصوص اگه پسر کوچیک باشه که دیگه بدتر ...

مادرش هواش و نداشته بخاطر همین کاملا مستقل و خود ساخته هستش 

ععععععهــــهععع شوهردارما خیرسرم. نوموخام😢

والا یجور گفتی پسراشون جیگرن گفتم حالا میخـــوای😖

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اره 

اسی بازم بذار

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اسیییییییی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اینم حرفیه ...ولی من نرفتم سمت این برنامه ها وقت نکردم همش سرکارم یا خسته خونه 

۵تا انگشت یکی نمیشن

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

اسی بذار دیگه

میگم پسری که تیشرتی باشه سنشم بالای ۳۵باشه وریش پرفسوری اونم دختر بازه ؟!

واقعا حدسه اینها ولی فکر نکنم شاید خوشتیپه این آقا به تیمش اهمیت میده باید چهره ببینه آدم نظر بده البته واقعی خب یه چیز دیگس قشنگ میشه به دو دقیقه طرفو انالیزش کرد