2821
2789
آره چرا نشه  تو دیوار ی سرچ کن ارزون ترم هست

آها دست دوم ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سامسونگ جی ۷ پرایم

سه تومن شده؟ من دو سال پیش یک تومن خریدم

دلم میخواد گوشیمو عوض کنم ولی اینجور باشه با سه تومن همون گوشی خودم میشه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
a50سامسونگ من a70 دارم عالیه

a70, مگه اومده ؟

چه حوریه راضی هستی ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
آره  ۶کلا نو نداره که الآن همه دست دومن

آخه ورژنش خیلی پایینه دیگه کاربردی ندارع 

a70, مگه اومده ؟ چه حوریه راضی هستی ؟

a80 هم اومده

اره خیلی خوبه

من خریدم یه هفته نشد خواهرشوهر عزیزم هم دقیقا همینو خرید (البته شوهرم براش خرید) خواستم متوجه بشی چقدر خوبه که نتونستن یه هفته ببین من دارم تنها

دیگه این سلیقه ایه  ولی آیفون کلا سرمایس  بهترین سامسونگم داشته باشی کسی دست دومشو خریدا ...

اینم هست 

a80 هم اومده اره خیلی خوبه من خریدم یه هفته نشد خواهرشوهر عزیزم هم دقیقا همینو خرید (البته شوهرم ب ...

a80 چنده؟

شما چند خریدی گوشی خودتو 

من حدود 5 الان شده 4ونیم a80 هم 6وخورده ای بود

آها مرسی عزیزم 😁