2777
2789
بارداری؟

ن یکم مریض بودم رفتم دکتر اندازه سه ماه قرص و دارو برام نوشتن گلاب به روت یبوست گرفتم ادرار شدید حالت تهوع خیلیییی شدید هرروز هر ثانیه بجای اینکه خوب شم بدتر شدم میگم زنگ بزنم متب دکتر فوشش بدم فقط بلدن پول بگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیا موافقا عکس جیش بزارم ببینید چی به سرم اومده؟

وا واقعا حالت خوب نیس ها

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
خخخخ...باریک...حالت بد نشد...سرصبحی چی بهت گفتم..گفتم فکر کن اون مورده...وای بعد نشستم فکر کردم...گف ...

فدات عزیزم 

بله صبحی کلی خندیدم، نه چیزیم نشد فقط اشک تو چشمام بود🤣🤣🤣🤣

من  اگه تمام دنیا رو زیر و رو کنم، محاله جز تو ارزوکنم❤️همون noshخارجیم

دختر خوب عفونت ادراری و تکرر ادرار داشتی دکتر بهت یه قرص داده قهوه ای رنگه وقتی میخوری رنگ ادرارت تغییر میکنه و به این رنگ درمیاد

هیچ مشکل خاصی ام نیس

من فقط یه قول میدم به خودم تو زندگیم،هیچوقت باعث نشم یه ادم حس کنه که هیچی نیست...
دختر خوب عفونت ادراری و تکرر ادرار داشتی دکتر بهت یه قرص داده قهوه ای رنگه وقتی میخوری رنگ ادرارت تغ ...

وای عزیزززم اره عفونت داشتم قرص قهوای داد زدم تو گوگل زده بود سرطان رحم گفتم دیگه میمیرم نا امید شده بودم مرسی اطلاع دادی😙

وای عزیزززم اره عفونت داشتم قرص قهوای داد زدم تو گوگل زده بود سرطان رحم گفتم دیگه میمیرم نا امید شده ...

قرصتو سر تایمش بخور حتما

نگرانم نباش

انشالله که زود خوب میشی  

من فقط یه قول میدم به خودم تو زندگیم،هیچوقت باعث نشم یه ادم حس کنه که هیچی نیست...