2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست
خب با شوهرت صحبت کن بگو تو روز بیشتر بریم اما شب سختمه و راحتترم خونه خودم باشم....چقدر تو یه جا بود ...

اصلا وقتی میگم خونه خودم بهش برمیخوره ...در این حد باور نداره ک ما خودمونم خونه داریم

اصلا وقتی میگم خونه خودم بهش برمیخوره ...در این حد باور نداره ک ما خودمونم خونه داریم

زمان خاستگاری مطرح کرده بود این شرایطو؟بنظرم باید کم کم روش کار کنی این که نشد ادم شاید بخاد لخت بخابه شاید بخاد نخابه دیر بخابه دیر پاشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=111576690]برای اینکه ش شوهرم بچه ننه هستش خانوادش بهش وابسته ان هوامو دارنا ولی نمیخوام هیچی ...

ای بابا خواهر من ببخشم مگه ش هرن میبخشه میگم بچه ننه هستش نبینن همو روزشون شب نمیشه البته میگم کاری به من ندارم غذا بده برام سبزی قرمه و رب گوجه و اینا درست میکنه به منم کلی میده ولی هیچ کدوم و نمیخوام هیچی مثل مستقل بودن شوهرم نیست که انقد وابسته نباشه

من که افسردگی گرفتم دیگه از یه جا بودن

من فقط امیدم به خداست کمکم کنه کنده شن از هم مثل بقیه آدما هر جا دوست داشتیم زندگی کنیم باردارم هستم میگم انشالله قدم بچم خیر باشه یه گشایشی اتفاق بیفته ول کنن همو 

من فقط امیدم به خداست کمکم کنه کنده شن از هم مثل بقیه آدما هر جا دوست داشتیم زندگی کنیم باردارم هستم ...

انشالله همین طور که میگی بشه‌‌....توکل به خدا...چاره ای نیس جز صبر

شما چی چرا جدا نمیشی مشکلت شوهرته

والا شوهرم که هست اما بیشتر مشکل مالی.‌‌شوهرم ورشکست شد و پولاش کامل رفت....از صفر شروع کرده یجورایی‌‌....اما سیاست نداره وگرنه تا الان باید خونه رو میخرید....دیگه الان تو این گرونی......

پیش مادر شوهرتی اذیتت میکنن؟شوهرت پشتت هست حالا

اونا پایینن...ما بالا....مادرش خوبه خدایی....من براش حدو حدود هم گذاشتم هی نه من برم‌نه اون بیاد...مشکل من اینکه به شدت ادم استقلال طلبیم‌‌...من با خواهر و پدرش بیشتر نمیسازم....