خانوادش منو دوس ندارن.خودشون نگفتن ولی خب مشخصه هر وقت میرم هرچند دیر ب دیرم میرم کسی تحویل نمیگیره.خودشم ک بفکر زندگیمون نیست.زورش میاد درست سر کار بره.رفیق بازی میکنه چند وقت یکبار.یک روز در هفته پیش من میاد اونم انگار زوری میاد.خر شدم با انتخابش باکرگیم از دست دادم.راستش از طلاق میترسم.چکار کنم.دوسش دارم اما خب فک میکنم ب درده هم نمیخوریم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از فرصت استفاده کن خودت رو ارتقا بده تا اگه دوسال دیگه همچنان فکر کردی طلاق میخوای یه زن قوی باشی
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
من نا امیدم زبان درس همه رو ول کردم دو سه ماهه حس میکنم نمیتونم اوپرا کمکم کن با حرفات
کی جز خودت میتونه بغلت کنه ؟
کی تو رو بهتر از خودت میشناسه؟
پاشو دختر
بزرگ تر از این مرد و این فامیل فکر کن
خودت رو به آرزوهات برسون
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
من پراز افکار منفی ام حس میکنم هیچی نمیشم الانم کار ندارم دلم گرفته خسته افسرده
یک عدد سوراخ در اون مغز خوشگل ایجاد نموده اون افکار رو آروم آروم بریز بیرون
ولی اول ببین هر کدوم چرا اومده اون تو
یادت نره زن ها خیلی قوی هستند
ما میزاییم و نمی میریم