2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد ۵ سال نامزدی طبیعی...من روانشناسی خوندم...استادم میگفت اشنایی و عقد و ازدواج باید نهایتا ۳ سال ط ...

یعنی چی دقیقا چرا من اینطور شدم باید چیکار کنم الان

من هر وقت با شوهرم دعوام میشه هی میاد التماس و منم ناز میکنم،یهو خودشو با یه دختر دیگه تصور میکنم و ...

دقیقا...منم قبلن با دوستم تو وانشگاه عاشق شوهرم بودیم...اون منو انتخاب کرد...دوستم سکته کرد😄منم موقع دعوا یاد دوستم میفتم میگم صدتا دیگه عین دوستم بیرون هستن...دیگه دعوا رو کش نمیدم سعی میکنم با غذای مورد علاقه اش کاری کنم بیاد آشتی☺☺☺یه همچین همسر نمونه ای هستم من

اون از خداشه فقط این مشکل خیلی داغونم کرده دوست دارم حل بشه

ان شاءالله حل بشه مشکلت عزیزم❤ 

چهره نه اینکه مهم نباشه ها مهمه ولی از اون مهم تره شخصیت و رفتاره 

ان شاءالله خوشبخت بشید ❤🌹

خدایا شکرت 🌷
خودمم نمیدونم میشه به نظرت برای همین گیجم

من خودم از همسرم خیلی سر هستم اما از ته دلم دوسش دارم تازه موقع قربون صدقه رفتنش میگم قربون شوهر زشتم برم که یه تار موهاشو به صدتا پسر خوشگل و خوشتیپ نمیدم😂😂

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
مگه به خاطر چهره اش باهاش نامزد شدی که به خاطر چهره اش هم نامزدیتونو بهم بزنین؟

نه بخاطر چهره اش نامزدش نشدم اصلا به چهره توجه نمیکردم زیاد الان چهره معمولی رو قبول دارم چهره اشم برام عادی شده اما نمیدونم چند وقته اینطور شدم

یعنی چی دقیقا چرا من اینطور شدم باید چیکار کنم الان

خب تکرار وقایع تکراری...نبود تازگی تو رابطه...تجربه کردن همه حس ها و یکنواختی علتش هست...و باید بدونی اسن حس دو طرفه ست...یه خرده خلاقیت ب خرج بده...چیزی جدید تو رابطتون ب کار ببر...تو زنی نباید خسته بشی...اگه تو اینجوری دیگه روجیه تنوع طلب یه مرد و باید چیکارش کرد...اگه هدفتون ازدواجه هر چه زودتر اقدام کتید...تازه بعد ۳ سال بعد ازدواجم میگن اگه بچه نیاد باز زندگی زیر یه سقفم تکراری میشه....برا خودتون جذابیت ایجاد کنید

خودمم نمیدونم چرا اینطچر شدم به نظرتون

وقتی میگی عشقم اقامه همیشه هم باهامه پس دوستش داشته باش

لباس نیست که سریع عوضش کنی شوهررررره

مگه میتونی پدر یا مادرتو عوض کنی؟

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
نه بخاطر چهره اش نامزدش نشدم اصلا به چهره توجه نمیکردم زیاد الان چهره معمولی رو قبول دارم چهره اشم ب ...

وا چی بگم والا ... یه رابطه رو به خاطر همچبن مسائل بی اهمیتی خراب نکن

با خدا باش پادشاهی کن😇