2777
2789
عنوان

كيا مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست
من مادرشوهرم خوبه خداروشكر كارى نداره بريم نريم خونشون دير برو زودم برگرد اينجورى اذيت نميشي

حتی ثانیه هم دلم نمیخواد ببینمش.خیلی بدی کرده در حقمون.‌.. واگذارش کردم به خدا ولی نمیدونم چند سال دیگه طول میکشه تا تقاص پس بده

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
حتی ثانیه هم دلم نمیخواد ببینمش.خیلی بدی کرده در حقمون.‌.. واگذارش کردم به خدا ولی نمیدونم چند سال د ...

منم يه بار مادرشوهرم اذيتم كرد ولى ساكت نشستم و جوابشو دادم و يه مدتم نرفتم از اوم داستان چهارسال ميگذره از اون به بعد خيلى بهم احترام ميزاره

جاى خوبش اينه كه شوهرمم دخالت نكرد ولى بعضي پسرا مادرشونو فرشته ميدونن متاسفانه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم يه بار مادرشوهرم اذيتم كرد ولى ساكت نشستم و جوابشو دادم و يه مدتم نرفتم از اوم داستان چهارسال مي ...

این لعنتی اینجوری نیست که تیکه بندازه و اینا وگرنه شوهرم از روز اول گفت هرکی بهت هرچی گفت خودت جوابشو بده.حتی خواهرش حرفی بزنه من جواب نمیدم ولی شوهرم خودش جوابشو میده...این عوضی سحر و جادو میکنه....

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
این لعنتی اینجوری نیست که تیکه بندازه و اینا وگرنه شوهرم از روز اول گفت هرکی بهت هرچی گفت خودت جوابش ...

بسپار به خدا درست ميشه

رابطته رو محدود كن

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
مم شوهرم تا اخر هفته اینده ماموریته خندت نگیره الان داشتم واسه دخترم شیر درست میکردم یهو هووس کردم ب ...

باز خوبه شما بچه دارى سرگرمى ميشي 

من دارم ديوانه ميشم ديگه خخخ