2777
2789
چجوری برم‌؟؟؟؟ عاشقما عاشق  نمیدونم شما میدونی راهنماییم کن  ممنون دوست خوب

فقط دیپلم با رشته تجربی ،انسانی،ریاضی

میگیرن

قد ۱۶۵ به بالاست فک کنم وزن متناسب

بدن عیب و نقصی نباید داشته باشه

دانشکده افسری تهران زیاد داره واسه بانوان

شرایطش سخته  بزن انترنت شرایط ورود به دانشکده افسری زنان میاد بالا

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
درامدش از این طریق خوبه؟چون شوهرمنم تو همین فکره.شغل اولمون زیاد درامدش خوب نیست

اره خداروشکر حقوق که میره قرض و قسط با شغل دوم میگردیم البته شهر کوچیکه و قیمتا کمتر از تهران و اینا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط دیپلم با رشته تجربی ،انسانی،ریاضی میگیرن قد ۱۶۵ به بالاست فک کنم وزن متناسب بدن عیب و نقصی نب ...

اینجارو پرسیدم‌

میگن باید توی دفتر چه کنکور انتخاب کنی 

اصلا رشته ای به این نام و دانشگاهی به این نام نبود 

نمیدونم والا شانسه منه

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
اینجارو پرسیدم‌ میگن باید توی دفتر چه کنکور انتخاب کنی  اصلا رشته ای به این نام و دانشگاهی به ...

وا ما که اینجور وارد شدیم😒🖐

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
اره خداروشکر حقوق که میره قرض و قسط با شغل دوم میگردیم البته شهر کوچیکه و قیمتا کمتر از تهران و اینا ...

منم همین مشکلو دارم شهرمون کوچیکه.شوهرم یه مدت رفت اموزش کاغذ دیواری دید ولی بعدش با استادش بهم زد و بدگشت ولی خوب یاد گرفته .نمیدونم درامدش خوب باشه یا نه که همین کارو ادامه بده.فعلا شرایط خودم جور نیست برم سرکار ورنه حتما میرفتم

آنقدر شوق تو دارم که خداااااا میداند😍😍😍😍😍
وا ما که اینجور وارد شدیم😒🖐

واقعا ؟؟؟؟

توی دفترچه کنکور نبود اصلا که...

من خیلی پیگیر بودم 

چند جا زنگ زدم کسی راهنماییم نکرد وگرنه من همه شرایطتشو داشتم 

من خیلی علاقه دارم شما راه دیگه ای نمیدونی عزیزدلم ؟؟؟؟

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
واقعا ؟؟؟؟ توی دفترچه کنکور نبود اصلا که... من خیلی پیگیر بودم  چند جا زنگ زدم کسی راهنماییم ...

نه ولی هرسال دانشکده ها ازمون ورودی میگیرن باید بری خودش دانشکده بپرسی نه از جاهای مختلف و از دور فقط خود دانشکدخ

منم همین مشکلو دارم شهرمون کوچیکه.شوهرم یه مدت رفت اموزش کاغذ دیواری دید ولی بعدش با استادش بهم زد و ...

نه خدواروشکر درامدش خوبه ولی تنها کاغذ نمیزنه همه کار میکنه صفر تا صد