2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عوض کردم فایده نداره

شوره هم داری ؟؟؟

من خارش شدید داشتم بعد فهمیدم شوره دارم 

رفتم دکتر پوست و مو بهم شامپو زد شوره مدلین داده عالیه کاملا خوب شده 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

شوره هم داری ؟؟؟ من خارش شدید داشتم بعد فهمیدم شوره دارم  رفتم دکتر پوست و مو بهم شامپو زد ...

برا خارش سر هم خوبه؟

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
برا خارش سر هم خوبه؟

میگفت همون شوره باعث شده خارش بگیره پوست سرت 

ولی شما برای اطمینان برو دکتر پوست و مو 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

داره

بخاطر شوره هست . موهات با اب گرم بشوری یا نرم کننده خوب از موهات ابکش نکنی شوره میاره . من همه این کارا میکنم ولی بازم شوره میزنم قبل یک ساعت نیم ساعت زودتر موهاتو روغن بزن زیاد که روغن به پوست سرت برسه چرب بشه بیشتر به سرت بزن تا موهات بعد برو حموم شامپوت هم عوض کن اگه جواب نداد

بخاطر شوره هست . موهات با اب گرم بشوری یا نرم کننده خوب از موهات ابکش نکنی شوره میاره . من همه این ک ...

با اب داغ حموم میکنم؛

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
نه بابا پاک پاکم هر روز میرم حموم

هر روز حموو میری حتما شامپو قوی هم میزنی؟   از همین حموم رفتناته چ خبرته   تند تند میری بیچاره سرت هی تلاش میکنه روغن تولید کنه    مو از جنس کراتینه و خشکه  کف مو روغن مخصوص تولید میکنه و در طول مو انتشار میده که موها نشکنن  حالا تو هر روز میری حموم اون زحمتا رو ب باد میدی    اونم با شامپوی قوی 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792