2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی یه سوال دارم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست
سلام نه خیالت راحت چله تو ادامه بده التماس دعا

سلام عزیزم دست گلت درد نکنه🙏❤

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
نه بابا......کلک بدخوابی دیدی مثل اینکه خخخخ

نه والا خیلی عصبی بودم توی خواب هم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی همچین خوابایی میبینم ک مثلا یه صفحه قرانو نخوندم اینا بیشتر حس میکنم باید توی یکی از اعمالم تجدید نظر کنم مث یه هشدار تا از چهله بهترین نتیجه رو بگیری 

مثلا ببین دروغی نگفتی یا غیبت یا نماز بدون توجه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
من وقتی همچین خوابایی میبینم ک مثلا یه صفحه قرانو نخوندم اینا بیشتر حس میکنم باید توی یکی از اعمالم ...

مرسی عزیزم اره تو فکر رفتم اتفاقا یه صفحه بود بعد آیه هاش دورشون حاشیه بود خیلی خوشگل بعد سجده داشت تو خواب یعنی مثلا من این صفحه رو نمیدیدم نخوندم رفتم واسه صفحه بعد انقدر تو خواب عصبی شدم که بیدار شدم بد اخلاقی کردم اره باید مراقب باشم ای خدا