2777
2789
عنوان

دوست شوهرم😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 56 پست
خداروشکر همسر من دوستاشو خونه نمیاره یه بار بهش گفتم با دوستات رفت و امد کنیم گفت نمیخواد ارامش داری ...

منم یه زمانی ازدواج کنم دوست دارم اینطوری باشه فقط با دوستای خودم رفت و امد کنیم نه دوستای اون😒😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اصن زشت نیست خیلی راحت و کره بگین امشب بعد شام در خدمتیم مثلن

عه حالا بنظرت بگم فردا شب دعوت کنه یاداینکه من یکشنبه خاهرم زایمان میکنه ۱۰روز میرم پیشش بزارم بعد ک اومدم دعوت کنم؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

منم یه زمانی ازدواج کنم دوست دارم اینطوری باشه فقط با دوستای خودم رفت و امد کنیم نه دوستای اون😒😁

فکر خوبیه ، چه معنی میده مرد رفیق داشته باشه😂

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
بنظرمن زشته مگ عیددیدنی میان شام دعوت کن

خخخخ خودمم همین حسو دارم...اگ شد شام چی بزارم؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

قربونت والا منم پسرم ۹ ماهه بود😂😂

پسرمن ۲سالشه ماشالله شیطووووون

بنظره من واسه شام دعوتشون کنید یه غذای اصلی با یه غذای سبک تر کنارش با مخلفات ولی زیا بریز بپاش نکن ...

زرشک پلو و سوپ و سالاد خوبه؟؟؟

آره بعد جالبیش اینجاس که بعد از گذشت ۹ ماه هنوز مارو یه تعارفم نکردن😬😬😬😬

والا با اون شامی که شما براشون تدارک دیدی لابد میترسن دعوتتون کنن🤣🤣

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خداروشکر همسر من دوستاشو خونه نمیاره یه بار بهش گفتم با دوستات رفت و امد کنیم گفت نمیخواد ارامش داری ...

شوهرمنم خیلیی حساسه که هرکسی خونه نیاره

واقعا زشت نیس؟؟چون دفعه اوله میخان بیان شوهرم خاست دعوت کنه بگه بعد شام بیان؟؟؟

وااای خیلی زشته معمولا برای شام و نهار دعوت میکنن دورهمی که دعوتی نیس خودشون باید بگن میاییم یسر خونتون و بیان دورهمی

فک کن یکی خودتون دعوت کنه بعد برید گشنه برگردید😲😲😲

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نکنی بهتره دوری و دوستی من از قاطی شدن ضربه خوردم

منم خودم با چن نفر دوست شدم ادم‌ نبودن کات کردم ولی شوهرم خداروشکر تووانتخاب دوست خیلی دقت داره بادهرکسی رفت وامد نمیکنه