2777
2789
عنوان

برای همسرتان مادر نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 73 پست
حالا اگه با کتابه مشکل دارین نمیدونم چیه روانشناسی غربی رو هم کاری ندارم چون ایراد داره در بعضی چیزا ...

گوش کن راهگشا هست ن اینکه نیست اما مقطعیه ی مدت باز مشکل سر باز میکنه.دوما مثلا دکتردانوشه بهترین مشاوره خانواده ایران درسته؟؟.میگه اگ همسری با شما نساخت طلاق بگیر هم خودت راحت کن هم اون ولی پیغمبر چی میگه.قران چی میگه اینا میگند صبر کنید تلهش کنید زندگیتون درست میشه.شما نمیدانید من میدانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر گلم اتفاقا دقیقا روایا داریم برا شوهرانتان بعضی اوقات مادر شوید.من متاهل ام زنم بغلم میکرد روی ...

شما دوست داشتی؟ 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

اونا ۲۰ ۳۰مطرح کردند ک کلی ایراد داره.رهبر گفت ب فرض محال ک هیچ ایرادی ندار چرا از نظریه پردازهای خودمون استفاده نکنیم ک ب فرهنگ خودمون نزدیک تر.مگ خودمون همچین کسای نداریم ک ب تصمیم های الکن اونها چشب بگیم

شما دوست داشتی؟ 

چرا من همه مردها دوست دارند.یادم رفت شما متاهل بودید یا مجرد؟فکر کن شوهرتون دار میر بیرون بهش برسی بگی شوهرم بد موی سرت درست کنم این کت بپوش قشنگ تر ب نطرم.همسرم جان دلم این عطر بزن رفتی زودی بیای ها جانم توی داری میری بیرون.مثل اینها یا بگی هرچی دوست داری بپوش هرجور دوست داری برو بیرون.

گوش کن راهگشا هست ن اینکه نیست اما مقطعیه ی مدت باز مشکل سر باز میکنه.دوما مثلا دکتردانوشه بهترین مش ...

کسی از نزدیکانم هست که برای اصلاح شوهرش و نجات زندگیش جنگید 

درست شد شوهرش 

اما دیگه هم عصبی شده هم سرد هم متوجه شدم داره میره به سمت خیانت 

خیلی سخته شریک زندگیت بد باشه 

مجوز نمیدم به کارش ولی حق میدم 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
چرا من همه مردها دوست دارند.یادم رفت شما متاهل بودید یا مجرد؟فکر کن شوهرتون دار میر بیرون بهش برسی ب ...

این که آره خوبه 

من مجرد 

همیشه هم اگه عقلم و از دست ندم مجرد میمونم 

به نظر من زنو مرد باید با هم همراه هم با مشکلات بجنگن نه اینکه با هم بجنگن و مشکل برا هم درست کنن 

من که خدانکنه ازدواج کنم ولی اگه شد تحمل نمیکنم اگه تونستم درستش کنم که خب ولی اگه نه خودمو به خاطر شوهر پیر نمیکنم 

اصلا هم امتحان و این چیزا رو قبول ندارم 

خخخخخخ. ن ازدواج کنید ازدواج بهترین نعمت خداست.

انقد از این نعمت خدا چشم ترسیده که قابل بیان نیست 😅

وگرنه کی دوست داره تنها باشه 

چرا من همه مردها دوست دارند.یادم رفت شما متاهل بودید یا مجرد؟فکر کن شوهرتون دار میر بیرون بهش برسی ب ...

شما مردا بدتون نمیاد زنتون به نوع لباس حساس باشه؟ 

من شدید حساسم رو ظاهر 

شما مردا بدتون نمیاد زنتون به نوع لباس حساس باشه؟  من شدید حساسم رو ظاهر

من ک ب شخصه بدم نمیومد .اما زنم با عصبانیت میگفت دستور میداددایندنپوشدیادبپوش.بازم ب حرفاش گوش میگردمدهرچی اوندمیگفت میپوشیدم.

من ک ب شخصه بدم نمیومد .اما زنم با عصبانیت میگفت دستور میداددایندنپوشدیادبپوش.بازم ب حرفاش گوش میگرد ...

آفرین به شما 👏