2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 35 پست

عزیزم برای حاجتت خودت باید بخونی :/ و اینکه نهایتا یک ساعت و نیم در بدترین شرایط تموم میشه. 

ایشالا به خواستت برسی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم برای حاجتت خودت باید بخونی :/ و اینکه نهایتا یک ساعت و نیم در بدترین شرایط تموم میشه.  ا ...

دلهره و استرس دارم یه 15 تایی خودمم خوندم مرسی از راهنمایت🙇❤

منم یبار خوندم التماس دعا انشاءالله حاجتت براورده به خیر بشه منم قبلا این دعارو میخوندم خیلی خوبه

براي هر حاجتي ميشه خوند؟

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
براي هر حاجتي ميشه خوند؟

چرا که نه،دعاست دیگه معنیشم تو نت ببین بهتر آدم درک میکنه

توسل به پنج تن و امام زمان هم موثر و مجربه ک خود امام زمان به شیعیانش یاد داده 

ذکرش اینه :یا محمد یا علی یا فاطمه یا حسن و یا حسین یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تُهلِکنی 

همین ذکرکوتاه و ساده

همین ذکرو تو گوگل بزن درموردش بخون کوتاهه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

به نیتتون و برای حاجترواییتون پنج بار میخونم و.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@باشکوه  

سلام عزیزم ,صبح زیبات بخیر ,لطفا با دل پاکت واسه دوستمون این دعا بخون.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

معنیشم واقعا زیباست....

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌جانب او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو درخواست می‌کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان❤🙇❤

معنیشم واقعا زیباست.... خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع ...

منم تا شب 5 تا برات ميخونم.

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
2790
2778
2791
2779
2792