2777
2789
من عاشقِ اسمِ وُریا هستم و اسمِ پسرمو میزارم وُریا وقتی ازدواج کردم و پسردار شدم 😁😍

وریا خیلی قشنگه، شاید هم چون اسم خواهرزاده‌ی کوچولومه اینقدر این اسم رو دوست دارم.

فقط یه توضیحی در مورد تلفظش بدم، در کردی حرف اول این کلمه تقریبن ساکن تلفظ میشه و چون این نوع تلفظ برای غیرکردزبانها سخته نزدیکترین حالت به تلفظ اصلی وِریا ست نه وُریا. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله یکی شون هم اسم همسرمه 

کدوم🤔

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
اسم یکی از پادشاهان زمان خشایارشا هخامنش بوده ک در جنگ توسط ارتشیان قسطنطنیه کشته میشه.  معنیش ...

واقعا😯فک کردم به شوخی یه چیزی نوشتی😐

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
واقعا😯فک کردم به شوخی یه چیزی نوشتی😐

خخخخ اره بابا شوخی بود😉

باور کن بعصی از این اسمام ک اینجوری براش تاریخ میسازن الکیه...

مگه ما چقدر منابع تاریخی با این قدمت داریم و چنددرصدشون معتبرند که بشه از داخلش اسم این همه سردار و پادشاه درآورد...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خخخخ اره بابا شوخی بود😉 باور کن بعصی از این اسمام ک اینجوری براش تاریخ میسازن الکیه... مگه ما چقد ...

خداروشکر داشتم ناامیدمی شدم😂

پس چرا بازیکن استقلال که کورد هستش بهش میگن وُریا غفوری؟؟؟؟  

همین دیگه، اشتباه اصلی از همینجا شروع شد:) حتی خودش هم تو اینستاش همین اشتباه رو تکرار کرده.

املای انگلیسیش اینجوریه:  vrya

خداروشکر داشتم ناامیدمی شدم😂

😁پس  احتمالا اون لحظه قیافه ات دیدنی بوده

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
وریا خیلی قشنگه، شاید هم چون اسم خواهرزاده‌ی کوچولومه اینقدر این اسم رو دوست دارم. فقط یه توضیحی در ...

دقیقا عالی گفتی 

تلفظ این اسم خاص خیلی خوشگل مخصوص کرد زبان هاست 

خخخخ اره بابا شوخی بود😉 باور کن بعصی از این اسمام ک اینجوری براش تاریخ میسازن الکیه... مگه ما چقد ...

بی نهایت امضات عالی بود👏🏻♥️

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
😁پس  احتمالا اون لحظه قیافه ات دیدنی بوده

اره خیلی😂😂

انتظار بگم که لابد مسخره کنید 

نه به خدا.جونم چرامسخره کنم.برام اسماعجیب بود ببخشی اگه چیزی گفتم ناراحتت کردم❤