2789
عنوان

کی بیداره؟ از غصه دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 104 پست
عزیزم حرص نخور برای جوجو ضرر داره تعجب میکنم که تو چند ماه تحمل میکنی من نمیتونم حتی چند روز تحمل ...

منم مثل توام دقیقا 

یه سری یکی از اقوام اومد خونمون ، دیدیم شب شد نرفتن ، شام خوردن نرفتن .. دیگه ساعت شده بود یک 

به همسرم گفتم پاشو فلانی رو برسون تا هتلشون 

گفت عه ما گفتیم این ده روز بمونیم پیش شما ، دور هم باشیم 

گفتم من سرکار میرم ، نمیشه در خدمت باشیم 

گفت ما میمونیم تا شما بیایین 

گفتم همین مونده خودم نباشم تو خونم تنها بمونید .. همسرمو صدا کردم گفتم اگه با تو راحت نیستن تا هتل ، براشون آژانس بگیر ، زودم بیا بخواب ... خودمم رفتم خوابیدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم این دعارو برات میزارم انجام بده 

دفع_شر_آدم_مزاحم#  
اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، آیه زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بند دوم جوشن کبیر رو هم روزی 7 بار تا 41 روز بخون برا بیرون کردن مزاحم خوبه 

و همچنین سوره کافرون و سوره کوثر رو هر کدومش رو 101 بار به نیت دفع اون مزاحم بخون اونم خوبه

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

باید به دروغ به خواهرشوهرت میگفتی استراحت مطلقم مادرم قراره بیاد پیشم بمونه چرا اصن خودت یک هفته پانمیشی بری خونه مادررت یا الکی میگفتی چن هفته میخوام برم اونجا اومد همش بگو خستم فلانی خیلی اینجا موند ادم معذبه دیگه نمیرف نوبت دکترتم شد بگو دکتر گفته وزن نگرفتی کمتررکار کن استرلحت باید بکنم نگو زبون ندارم فلان کلم خراب میشه بعدم باشوهرت رک صحبت کن بگو چه وضعشه مجبورش کن به همه بگه نیان زنم بارداره

نظرات رو خوندم اما بنظر من کاری نمیشه کرد چون بقول خودت تربیتشون اینجوریه متوجه بد بودن موضوع نیستن حتی همسرت . فقط گذشت زمان و وجود بچه شاید در اینده باعث بشه کمتر بیان . نمیشه با یکی یکیشون دعوا کردکه . چون اینجور که فهمیدم، حتی به یکیشونم بگی ، بقیه باز میان . 

!!!I have a voice, so do you
باید به دروغ به خواهرشوهرت میگفتی استراحت مطلقم مادرم قراره بیاد پیشم بمونه چرا اصن خودت یک هفته پان ...

اصن براشون مهم نیس که من خونه باشم یا نه

مریض باشم یا سالم 

تهشش خودشون کارا رو میکنن میگن تو بخواب و بدتر از این تو همه چیزم سرک میکشن تو کمدام تو کابینتام، بیشتر حرصم میگیره

وقتی تیکه میندازی یا کم محلی میکنی متوجه نمیشن با اونایی

کلا متوجه نیستن ممکنه تو خوشت نیاد کسی زیاد خونت بمونه چون خودشون همیشه مهمون داشتن یا مهمون بودن

اصن براشون مهم نیس که من خونه باشم یا نه مریض باشم یا سالم  تهشش خودشون کارا رو میکنن میگن تو ...

پس خیلی بوقننن😒😒😒شوهرت باید رکو مستقیم بگه توهم حرف ازمهمونی اینچبزا شد بگو هرچیزی حدی داره ادم باید خونه خودش راحت باشه اگه اینقد بوقن پس لازمه رک باشی بخصوص شوهرت برو رومخش یکم بتونه بگه

منم مثل توام دقیقا  یه سری یکی از اقوام اومد خونمون ، دیدیم شب شد نرفتن ، شام خوردن نرفتن .. د ...

افرین به تو

ادم ازین بیشتر حرصش میگیره ک خودشون خودشونو دعوت میکنن ک اطراق کنن بعد هم ک مستقیم تو روشون میگی برن مقاومت میکنن

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی...
چی بگم هر روز میگه چندوقت دیگه میره اصنم نمیره از همه بدتر اینکه تو همه چیزم دس میکنن و دخالت میک ...

وا بسم الله چقد صبر بیخودی داری ببین اول کاری جلوشو نگیری دیگ ب این وضع عادت میکنه نمیتونی جمغش کنیا افشار زندگیت از دستت در میره

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه