2777
2789
عنوان

مامانم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
مامانت اگه خوبه تورو بخواد هیچوقت نمیگ تنها بیا و ۲هفته بمون افرین بهت خوب میکنی  تنها نرو جا ...

همیشه بهم میگه هربار که تلفنی حرف میزنم میگه. 

میبینم ناراحت میشه و کاری نمیتونم بکنم 

خـــدا هسـت... 
بچه ها چرابعضیا انقدازشوهراشون میترسن که تنهاباشن؟میترسم خیانت کنن؟پس چرا من نمیترسم؟😊

بقیه رو نمیدونم 

من نمیترسم واقعا بدون شوهرم نمیتونم بمونم بتونمم نمیخوام عادت کنیم دوس ندارم 

خـــدا هسـت... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه دقیقا عینه ما....منم خونمون قمه مامانم تهران همش میگه بیا یکی دوهفته بمون ولی من تحمل دوریه شوهرمو ندارم...ولی خب چاره چیه مامانم اینام خیلی دلتنگ میشن منم خیلی دلم تنگشون میشه خیلی سخته 

مامانت داره اشتباه میکنه،شما کار صحیح انجام میدی هیچ وقت خونه و زندگیت ول نکن بری چند روز دیدن مادر ...

اره قربونش برم هروقت دلم براشون تنگ شه و به شوهرم بگم میبره دو سه روز میمونیم بعد برمیگردیم

خـــدا هسـت... 

منم عادت ندارم شبام بایدبغل هم بخوابیم اونم عادت نکرده مامانم دلتنگ میشه خودمم خیلی دلتنگ میشم مجبورم تحمل کنم   

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
عه دقیقا عینه ما....منم خونمون قمه مامانم تهران همش میگه بیا یکی دوهفته بمون ولی من تحمل دوریه شوهرم ...

اره دوری از خانواده سخته... 

مخصوصا اوایل ازدواج ولی بعدش عادت میشه

خـــدا هسـت... 
اره قربونش برم هروقت دلم براشون تنگ شه و به شوهرم بگم میبره دو سه روز میمونیم بعد برمیگردیم

خدا خیر همسرت بده

تحت هیچ شرایطی تنهایی نرو،من مادرم با ۳۴ سال زندگی مشترک هنوز که هنوز تنها نرفته

مادرتون توجیح کنید

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم عادت ندارم شبام بایدبغل هم بخوابیم اونم عادت نکرده مامانم دلتنگ میشه خودمم خیلی دلتنگ میشم مجبور ...

ما نامزد بودیم قبل خواب دقیقا دو سه ساعت باهم حرف میزدیم آخرش برا همدیگه لالایی میخوندیم و تلفن هم روشن بود و خوابمون میبرد و صدای نفس هامون رو هم میشنیدیم. 

بعد ازدواج فقط بغل هم میخوابیم تنها نمیخوابیم اصلا

خـــدا هسـت... 
خدا خیر همسرت بده تحت هیچ شرایطی تنهایی نرو،من مادرم با ۳۴ سال زندگی مشترک هنوز که هنوز تنها نرفته ...

ممنون گلم❤

همیشه بهش میگم که نمیتونم بدون شوهرم بیام به میگه شوهر ذلیل

خـــدا هسـت... 
ما نامزد بودیم قبل خواب دقیقا دو سه ساعت باهم حرف میزدیم آخرش برا همدیگه لالایی میخوندیم و تلفن هم ر ...

منم تونامزدی همینجوربودم الانم با شوهرم همینطوریم بعدیسال ونیم ازدواج منم شباتابغلش نخابم خوابم نمیبره امادلتنگ خانوادمم میشم آخه خانوامم خیلی مهربونن    

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
ممنون گلم❤ همیشه بهش میگم که نمیتونم بدون شوهرم بیام به میگه شوهر ذلیل

مامان منم با اینکه خودش نمیره به من میگه بیا،ولی من نمیرم،طاقت نمیارم شوهرم ۵ دقیقه تنها بزارم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖