2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 70 درصد که نه کسی درصد با وفایی آدم هارو آمارگیری نکرده

ولی از خیلیا بهتره

مثلا داعشی های 💩💩

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
معلومه من سگمو با بعضی ادما مقایسه میکنم از انسانیت خودم شرمنده میشم

قبول دارم ✌ ب ادما اگه یادت بره خوبی کنی یادشون نمیره ک باید بت بدی کنن اما سگا طفلی بدون هیچ توقعی جووون میدن ب صاحبشون

این حرف جدیدی نیست گلم ، و فقط در مورد سگ ها هم صادق نیست ، در مورد همه ی حیوانات صادقه ، انسان اگر درست و صحیح رشد کنه منظورم رشد شخصیتی هست ، مبانی انسانی و اخلاقی رو رعایت کنه به ملکوت میرسه و از ملایک بالاتر میره و اگر در جهت خلاف این عمل کنه یعنی مبانی انسانی و اخلاقی و عقیدتی رو زیر پا بزاره از سگ و تمام حیوانات دیگه کمتره

سلام😊 

سلام عزیزم 

سگ بسیار حیوان باوفا و دوست داشتنی هست در طول تاریخ بشر بسیار کمک حال انسان بوده...

اما اینکه شما به ۷۰% ادما میگین سگ (خیلی عذر میخوام از دوستان) یعنی از یه حیوون کمتر میدونیشون بسیار کار زشتیه و شما رسما دارین فحاشی میکنین....!!!!

فرهنگ#  

انسان#  

شعور#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز