2777
2789
خود دانی

مچکر.

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من واسه عشق و حال خودش با دوستاش کوفتم نمیخرم تازه جای شوهرش باشم کلشم میکنم بیکاره مگه اون همه پول ...

دوستاش ادمای خوب و محترمی ان ولی من اصـلا دلم نمیخاد کسی توی کادوش شریک باشه.

عقاید من به خودم مربوطه و بس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بازم این شوخیو نمیپسندم اما دلم نمیخواد کسی ازم دلخور باشه پس لطفا دلخور نشو  من ضربشو دیدم ...

بله همون اول متوجه شدم ک ضربه خوردین برا همین ی شوخی ساده انقد اتیشیتون کرده

خاهش میکنم

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
دوستاش ادمای خوب و محترمی ان ولی من اصـلا دلم نمیخاد کسی توی کادوش شریک باشه.

منظورم نبود بدن میگم کادوی جالبی نیست

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
بله همون اول متوجه شدم ک ضربه خوردین برا همین ی شوخی ساده انقد اتیشیتون کرده خاهش میکنم

ببین گلم 

من نمیدونم شاید خیلی تند رفتم شاید ی جور دیگه باید میگفتم اما اینکه معذرت میخوام برا خنده دورو بریا نیس 

برامم مهم نیس بقیه ک میان بخونن بگن طرف اول گف بعد معذرت خواس من واقعا دلم نمیخواد کسیو قضاوت کنم یا ازم دلخور شه 

اما شما ب دل نگیر 

خدا خودش میدونه ب قصد بدی نگفتم 

معذرت میخوام عزیزم تند رفتم

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
ببین گلم  من نمیدونم شاید خیلی تند رفتم شاید ی جور دیگه باید میگفتم اما اینکه معذرت میخوام برا ...

خاهش میکنم عزیزم 

منم ک گفتم نظر و قضاوت دیگران مهم نیست مهم خداست ک از دل من و شما خبرداره همین 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
اره گیر میاد برو ی نگاه بنداز ی عینک مارک توپ بگیر

مرسی از همفکریت

اتفاقا عینک هم نداره

چن بارم خواسته بگیره نمیدونم چی شد انگار یادش رفته

فکر کنم بهترین فرصته برام

خاهش میکنم عزیزم  منم ک گفتم نظر و قضاوت دیگران مهم نیست مهم خداست ک از دل من و شما خبرداره هم ...

اره اما بگو بخشیدی اگرم نبخشیدیم بگو 

من خودمم ادمی نیستم ک دل کسیو بشکنم اما این پستو تا خوندم نمیدونم چم شد

ببین گلم  من نمیدونم شاید خیلی تند رفتم شاید ی جور دیگه باید میگفتم اما اینکه معذرت میخوام برا ...

هم تو خیلی پاک و نجیبی و هم مینا جون

دوتاتونم آجیهای خودمید

حرفم نباشه    

اره اما بگو بخشیدی اگرم نبخشیدیم بگو  من خودمم ادمی نیستم ک دل کسیو بشکنم اما این پستو تا خوند ...

بخشیدم عزیزم اشکال نداره 

بخشیدم عزیزم اشکال نداره 

فدات فعلا.

باور کن خیلی فکر کردم همه چی داره مشکلم همینه که کم و کسر نداره که من با کادو جبرانش کنم براش

براش هلی کوپتر یا هواپینا یا ماشین کنترلی بگیر

البته باید حدود یه تومن واسه هواپیما خرج کنی

اما اون دو تا با ۷۰۰ ۸۰۰ گیر میاد

http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa