2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه های من تقریبا دوساله عمه هاشون رو ندیدن ...قهر نیستم ...مشکلم نداریم .‌‌‌...فقط نمی دونم  اینطورین دیگه ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

عمه های شوهرم حیوون به تمام معنا هستن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عمه های شوهرم حیوون به تمام معنا هستن

پرونده هرچی عمه ست رو که بستی😁

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من کلا یع خواهر زاده دارم یه برادر زاده اونوقت جفتشونم دوس دارم وللی وقتی هردو با هم میان خونمون بیشتر به خواهر زادم توجه میکنم خخخ#بدجنس#

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم *موجیم که آسودگی ما عدم ماست 
پرونده هرچی عمه ست رو که بستی😁

آره از بس بد هستن نصبت به عمه های خودم هم بدبین شدم😁

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
آره از بس بد هستن نصبت به عمه های خودم هم بدبین شدم😁

من از عمه خودم دل خوشی ندارم حتی سه سال پیش کم مونده بود باعث طلاقم بشه.خودم سعي ميكنم عمه ي خوبي باشم.عنه پسرمم خوبه اما خيلي دايه مهربان تر ميشه كه ديوونشم ميميرم اما وقتي ميگيم دو قدم بغلش بگير ميگه پاهام درد ميكنه با اينكه جوونه برا همين نظر مثبتي بهش ندارم.خودم خيلي دلم ميخواد برا برادر زاده هام گاها چيزي بپزم بفرستم اما ميگم شايد عروسمون ناراحت شه چون اخلاقشو ميدونم برا همين ازين كارا نميكنم.عمه هاي شوهرمم كه مادر شوهرم كلا كاته باهاشون.فقط با يكي ميحرفه اونم چون پولداره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
شدیدا دختر دوستن

وقتی تو یه خانواده یه جنسیت به جنسیت دیگه برتری داده بشه به طور ناخودآگاه یه مقدار نفرت بین اعضای خانواده ایجاد میشه، این نفرت ناخودآگاهه و همه منکر وجودش هستند ولی وقتی اعضای اون خانواده ازدواج میکنن و بچه دار میشه خودشو به شکل بدرفتاری با همسر ویا بچه طرف مقابل نشون میده

وقتی تو یه خانواده یه جنسیت به جنسیت دیگه برتری داده بشه به طور ناخودآگاه یه مقدار نفرت بین اعضای خا ...

بله متاسفانه چوبشو بچه ها میخورن البته اونا دیگه از دایره توجهم خارجن