2777
2789
من برا هر نفر ٣تا 

گوشت خورشتی 3تا کم نیس؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی مهمون زیاد دارم همیشه مرغ درست میکنم ، از بیرون هم خورشت میخرم ، مثلا برا 14 نفر سه تا مرغ میزارم کنارش اندازه سه تا ظرف خورشت 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

منم اینجوری حساب کتاب کردم😓

عزیزم تکه هات چقدره؟ 

اگه کوچیک و اندازه ی قوطی کبریته باید 6 تا بذاری

اگه بزرگه و اندازه سه تا قوطی کبریته 2 تا تیکه کافیه

اگر کنارش غذای دیگه ای هم داری که سفره ات خیلی هم خوب و پر میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم تکه هات چقدره؟  اگه کوچیک و اندازه ی قوطی کبریته باید 6 تا بذاری اگه بزرگه و اندازه سه ...

برای مهمون اینسری درشت درشت خورد کردممم

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
منم اینجوری حساب کتاب کردم😓

چه خورشتي ميخواي درست كني 

مثلا سبزي چون لوبيا هم داخلشه همين ٣تا كافيه 

اينجا ميپرسي همه ميگند ما ٢كيلو گوشت ميريزيم حقوق هيچكسم زير ١٠تومن نيس كار خودتو بكن 

👨‍❤️‍👨
برای مهمون اینسری درشت درشت خورد کردممم

خب اگر همین یه نوع غذا هست برای هر نفر 3 تا بذار

اگر دو مدل غذا هست 2 تکه برای هر نفر بذار

مثلا 5 تا تیکه هم همینجوری اضاف بریز یا میخورن یا میمونه که دیس هات خالی نشن کامل

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه خورشتي ميخواي درست كني  مثلا سبزي چون لوبيا هم داخلشه همين ٣تا كافيه  اينجا ميپرسي هم ...

خورشت سبزیه غذام مرغم درست میکنم کنارش

من بودم مرغ می ذاشتم گوشت و می ذارم واسه خودمون به این گرونی

مرغم گذاشتممم

ولی خب خورشت غذای اصلیمه مرغ یدونه شکم پر گذاشتم