2777
2789

رکسونا صابونی عالیه بوش خیلی خوبه 

من جدیدا عوض کردم ب جاش زاج سفید استفاده میکنم بلافاصله بعد از حمام از مام بهتره بو هم نداره طبیعی هم هست 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
رکسونا صابونی عالیه بوش خیلی خوبه  من جدیدا عوض کردم ب جاش زاج سفید استفاده میکنم بلافاصله بعد ...

رکسونا کدوم رنگش بوش از بقیه بهتره؟

یارب نظر تو برنگردد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر فا شیری بگیر استفاده کن اینو یه مدت امتحان کن خیلی از بقیش بهتر بوده اگر راضی نبودی بهم پیام ...

متوجه نشدم.انگلیسیشو بنویس برام

یارب نظر تو برنگردد❤
هیچکس اندازه ی من عرق نمی کنه ، اما ماما اصلا جلوی تعریقو نمی گیرن فقط بوی خیلی خوبی به بدنت میدن ، ...

عزیزم به نظر من هیچ کدوم اینا جواب نمیده .برو عطاری بگو پودر مرده سنگ میخوام یه ۲۰۰ گرمیش میشه ۵۰۰۰ تومن .هربار که از حمام میای بیرون با انگشت خیس یه ذره بزن زیر بغلت .هرگز هرگز هرگز بدنت بو نمیگیره .هم ارزون هم به صرفه و هم مطمئن

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
عزیزم به نظر من هیچ کدوم اینا جواب نمیده .برو عطاری بگو پودر مرده سنگ میخوام یه ۲۰۰ گرمیش میشه ۵۰۰۰ ...

نه عزیرم خودم دوست دارم بوی خوب بدم ، مثله بوی عطر و اینا 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

از اونجایی ک کلیه مام ها و اسپری ها نمک المنیوم دارن و با ث سرطان سینه میشه بهترین مام دنیا و بدون نمک المنیوم فوراور هست ک علاوه بر خاصیت مام بودن خاصیت درمانی داره رفع نیست سینه و رفع سیاهی زیر بغل و از همه مهمتر سم زدایی میکنه مشاوره و خرید محصولات فوراور 09010183025